Alkoç Panik Bar Kilit

Şirket Hakkında
43 yıldır kilit ve menteşe sektöründe faaliyet gösteren Alkoç Kilit, 2015 yılından beri panik bar üretimi yapmaktadır. Kilidin vidasını söktükten sonra dilin ve yayın yönünü değiştirmek gibi işlemler yapma gereği olmadan kol pimini nereye takarsanız o yönde montaj yapılan panik bar ile sağ sol ayrımını kaldırarak sektörün büyük bir problemine çare olmuştur. Kalite ve güvenden asla ödün vermeyen Alkoç markası, ARGE çalışmalarıyla piyasada değişen talepleri karşılamaya çalışmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Alkoç Kilit sadece panik bar üretimi yapmaktadır ve tüm ürünlerinde sağ sol ayrımı yoktur. Kaliteden ödün vermeden yapacağı yeni ürünler ile sektörde daha büyük paya sahip olmak istemektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Alkoç Panik Bar Kilit
Sektörü: İnşaat / Emlak » Çelik Kapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Hırdavat / Nalburiye
Yetkili Kişi: Alkoç Panik
Adres: Esenşehir Mh. İlkyaz Sk. No:39/2 Dudullu Osb
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3147458
Web Sitesi: www.alkocpanikbar.com
Ürünleri
Alkoç A-201 yanmaz plastikten yapılmış mandal yardımı ile dilin durdurulmasını sağlar.
Alkoç A-201 modelinin yanmaz plastikli kapaklı halidir.
Sağ sol ayrımsız Alkoç panik dış kol. Çift yönlüdür herhangi bir işleme gerek olmadan sağ yahut sol kilitli kol olarak kullanabilirsiniz. Not: Özel...
- Hem sağ hem sol kapılara uygundur. - Stoklarınızda çift yön bulundurma maliyetini ortadan kaldırır. - Hızlı montaj yapılır. Ortalama 2 dakikada mo...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Alkoç Panik Bar firma bilgileri. Alkoç Panik Bar adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alkoç Panik Bar ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alkoç Panik Bar Kilit firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-01-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.