All-time Turizm

Şirket Hakkında
Altes Tercüme Turizm Ltd. Şti bünyesinde 31 Temmuz 2008 tarihinde faaliyete geçirilen ALL-TIME Turizm Seyahat Acentesi, kişilere ve kurumlara yönelik farklı seyahat imkanları sunmak üzere kurulmuştur.
Misafirlerimizin, günlük hayatlarının bir parçası haline gelen stresten biraz olsun kurtulmalarını ve yeni dostluklar kurmalarını sağlamak, yurtiçi - yurtdışı seyahatlerinde, mavi turlarda, kamplarda ve diğer turizm faaliyetlerinde daha farklı bir anlayış çerçevesinde hizmet sunmak şirketimizin temel prensiplerini teşkil etmektedir
Acentemiz, kongre ve seminer organizasyonlarınızda, her türlü yurtiçi - yurtdışı otel rezervasyonu taleplerinizde, kültür turlarında, seyahat sigortası, tren, otobüs ve uçak bileti temini konusunda her zaman hizmetinizdedir
Vizyonumuz, koşulsuz müşteri memnuniyeti esasına dayalı güvenilir ve çevreye saygılı turizm faaliyetleri gerçekleştirmektir.
Misyonumuz, yüksek kalitede güvenilir hizmet, yeniliklere açıklık ve müşteri odaklı hizmet anlayışıdır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: All-time Turizm
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Yurtdışı Tur
Yetkili Kişi: Koray Şahin
Adres: Karanfil sok. 19/9 Kızılay-Çankaya
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4176564
Web Sitesi: www.alltimetur.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Pitti Immagine Uomo TARİHLER 12.01.2010 15.01.2010 ÜLKE İTALYA ŞEHİR FLORANSA KONU MODA ÜRÜNLER ERKEK GİYİM FUARI FUAR ALANI FIRENZE FOR...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
All-time Turizm firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
All-time Turizm firma bilgileri. All-time Turizm adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda All-time Turizm ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

All-time Turizm firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.