Aller Tour

Şirket Hakkında
Aller Turizm olarak 1997 yılından bu yana A Grubu TURSAB yetki belgemizle turizmin birçok alanında siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaktayız. Yurtdışı turlar, cruise turları, uçak ve feribot biletleri, yurtiçi ve yurtdışı otel rezervasyonları, rehberlik hizmetleri, vize hizmetleri ve araç kiralama konusunda profesyonel hizmet sağlamaktayız

Neden Aller Turizm?
Çünkü;
İşimizi gerçekten severek yapıyoruz."
Belki de başarımızın tek ve yegane sebebi de bu. Çünkü biliyoruz ki; ancak bir işi sevdiğiniz zaman o alanda kendinizi daha da geliştirmek ve daha başarılı olmak için çalışırsınız. Aller Turizm ekibine dahil olan herkes de işini severek yapıyor ve kendi alanlarında gelişebilmek için çaba harcıyor.

"İşimizde daha iyi olmak için sürekli araştırıyoruz."
Alanımızdaki tüm gelişmeleri tüm yenilikleri yakından takip ediyoruz. Müşterilerimizin geri bildirimleriyle değişen ihtiyaçlara çok hızlı bir şekilde adapte olmaya çalışıyoruz.
"Disiplinli ve programlı çalışıyoruz."
Hizmet verdiğiniz sektör her ne olursa olsun, çalışma şartlarınız ne şekilde düzenlenirse düzenlensin; eğer o alanda başarılı olmak istiyorsanız mutlaka belli programlar çerçevesinde disiplinli bir şekilde çalışılması gerektiğine inanıyoruz. Üzerinde çalıştığımız her proje için çalışanlarımızın bu sürece sadık kalmasına özen gösteriyoruz.
Aller Tour
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aller Tour
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
Yetkili Kişi: Melih
Adres: Kıbrıs Şehitleri Caddesi No:152 Aksoy Plaza Z11 Alsancak Konak/izmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4647171
Web Sitesi: httğ://www.allertour.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aller Tour firma bilgileri. Aller Tour adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aller Tour ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aller Tour firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-04-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.