Almetal San. Ve Tic A.ş

Şirket Hakkında
1967 yılında Memet Yüksel tarafından Eminönü`n de kurulan almetal koll.şti. alüminyum mutfak eşyaları konusunda sektöre adımını atmıştır. Daha sonra taleplerin artmasıyla birlikte halen devam ettiği üretim adresinde yani Gaziosmanpaşa da bir fabrika kurmuş, üretimi burada satışı ise eminönü`ndeki mağazasında gerçekleştirmiştir.

1992 yılında ise koll. Şti. anonim şirketi olmuş ve yurt dışı müşterilerini de portföyüne ekleyerek ihracata da başlamıştır.

HALEN ALMETAL A.Ş. BAKLAVA , TATLI VE UNLU MAMÜLLER TEPSİ GRUBUNDA ÜRETİMİNİ VE SATIŞINI SÜRDÜRMEKTEDİR Bunun yanında restaurant , otel, lokanta, pastahane gibi yerlerin ihtiyacı olan endüstriyel mutfak eşyalarının üretiminini yapıp satışını gerçekleştirmektedir.Kırk senenin verdiği tecrübeyle genç neslin dinamikliğinin birleştiği yer olan Al Metal ürün çeşitliliğini ve hizmet kalitesini artırarak yoluna devam etmektedir.
Almetal San. Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Almetal San. Ve Tic A.ş
Sektörü: Maden ve Metal » Alüminyum Sanayi
Yetkili Kişi: ÖNDER YÜKSEL
Adres: MERKEZ MAH. UYSALLAR SOK. NO:1 ALMETAL İŞ MERKEZİ GAZİOSMANPAŞA
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6598876
Web Sitesi: www.almetal.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Almetal San. Ve firma bilgileri. Almetal San. Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Almetal San. Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Almetal San. Ve Tic A.ş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-08-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.