Alpera Tekstil Tasarım

"Fiyatlandırma ve kalitede en doğru ve müşterisiyle empati kuran bir politikayı benimseriz"

Şirket Hakkında
Alpera Tekstil 2001 yılında kurulmuş olup kurulduğu günden bu yana siz değerli müşterilerimize deri ve kumaş amerikan servisleri ve deri ranırların sınırsız dünyasında bir yer edindirmekte ve firmanızın mekan konseptinde olduğu kadar müşterileriniz nezdinde de saygınlık kazanması için çağımızın son yenilikleriyle ürünler kullanır.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Alpera Deri Amerikan Servisi kurulduğu günden bu yana siz değerli müşterilerimize deri amerikan servisleri ve deri ranırların sınırsız dünyasında bir yer edindirmekte ve firmanızın mekan konseptinde olduğu kadar müşterileriniz nezdinde de saygınlık kazanması için çağımızın son yenilikleriyle ürünler kullanır.


İletişim Bilgileri
Firma: Alpera Tekstil Tasarım
Sektörü: Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Toptan İç Ticaret
Yetkili Kişi: Ercan Hanbey
Adres: Gülbahar Mh. Gülbahar Cd. Çiftlik ap. NO: 41/a Şişli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3566565
Faks: (212) - 3564800
Web Sitesi: www.amerikanservisi.com
Ürünleri
Balık tasarım, deri kombinli deri amerikan servisi. 40 derecede yıkanabilir.
Çift taraflı kullanılabilir, 40 derecede yıkanabilir, 32x46 ebatlarında amerikan servisi. Sınırsız renk ve model çeşitlerimizi görmek için lütfen sit...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Alpera Tekstil Tasarım firma bilgileri. Alpera Tekstil Tasarım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alpera Tekstil Tasarım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alpera Tekstil Tasarım firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.