Alpex Klima Ve Havalandırma Sistemlerı Ltd.şti

Şirket Hakkında
Alpex Klima ısıtma soğutma ve havalandırma sektöründe yurt içi ve yurtdışı müşterileri olan, satış-mühendislik-üretim özelliklerine sahip genç dinamik bir şirkettir. Ameliyathaneler, yoğun bakım üniteleri, laboratuarlar, elektronik sanayi ve gıda enstitüsü gibi temiz oda sınıfında kabul edilen mekanların hijyenik olarak klimatize edilmesi ve havalandırılmasının yanında alış veriş merkezleri, fabrikalar, oteller, ofisler, eğitim kuruluşları, hangarlar, garajlar, üretim tesisleri gibi tüm kapalı alanların endüstriyel klima ve havalandırma ihtiyaçlarına da hizmet vermektedir.

Alpex Klima; standart ve hijyenik klima santralleri, Hücreli aspiratörler, aksiyal ve radyal fanlar, salyangöz aspiratörler, çatı aspiratörleri , jet fanlar ve özel sipariş imalatlarını yapmaktadır.
Alpex  Klima
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Alpex Klima Ve Havalandırma Sistemlerı Ltd.şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Hava Temizleme
Yetkili Kişi: Enes Alp
Adres: Minareliçavuş Mah. Organize Sanayi Bölgesimavi Cadde 8. Sk No: 3 Nilüfer
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2228810
Web Sitesi: 16140
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Alpex Klima firma bilgileri. Alpex Klima adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alpex Klima ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alpex Klima Ve Havalandırma Sistemlerı Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-11-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.