Alternatif Vinç

Şirket Hakkında
ALTERNATİF VİNÇ .olarak 2006 yılında Denizli’de üretim maratonuna başlamış olan firmamız, geçmiş yıllarda gün ve gün elde ettiği tecrübelerin, günümüz teknolojileri ile yoğrulması sonucunda başarılı projelerini hayata taşımaya ve faaliyetini sürdürmeye devam etmektedir.

• DIN – FEM ve TSE standartlarına bağlı kalarak üretilen 1,000kg. ile 50,000kg. arası kaldırma ve taşıma kapasitelerindeki vinç sistemlerimiz, teklif öncesi projelendirme çalışmalarımızdan, satış sonrası servis hizmetlerimize kadar titizlikle yürüttüğümüz çalışmalarımızın sonucunda siz değerli müşterilerimize ulaştırılmaktadır.• 2500 metrekare kapalı alana sahip üretim tesisimizde, farklı kapasitelere sahip vinçleri yıllık ortalama 140 adet olmak üzere ülkemiz sanayisine kazandırmaktayız. Ayrıca 13 yıldan bu yana Ortadoğu ülkelerinde hizmete sunduğumuz vinç ve vinç sistemlerimiz ile de ülke ekonomimize katkı sağlamaktayız.

• Firmamız ve çalışanımız “her noktada kalite” anlayışını, asla vazgeçilemeyecek bir anlayış olarak benimsemiş durumdadır. Sektörümüzde dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek, ileri teknoloji ve gelişmiş üretim tekniklerine sahip olmayı amaç edinen, bunun içinse çok çalışmayı kutsal sayan bir kuruluşuz. Yapacağımız her işte insanı, toplumu ve ahlaki değerleri gözetiyoruz. Bu yüzden ülke sanayindeki memnun edilmiş müşterilerimizin ve güveninin haklı gururunu yaşayabilmekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Alternatif Vinç
Sektörü: Makina » Makina Bakım
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: ALİ ÇAKIR
Adres: FEVZİÇAKMAK MAHALLESİ BARBAROS SOKAK :2/10 PENDİK İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3976045
Web Sitesi: www.alternatifvinc.net
Ürünleri
ALTERNATİF VİNÇ SANAYİ Vinç imalat özellikleri KALDIRMA MOTORU Yerli ve yabancı üretim tek devirli elektrik motorları, isteğe ve çal...
ALTERNATİF VİNÇ SANAYİ Vinç imalat özellikleri KALDIRMA MOTORU Yerli ve yabancı üretim tek devirli elektrik motorları, isteğe ve çal...
İlan Talep ve Teklifleri
Crane Vinç Sistemleri
250 kg ile 100,000 kg arası kreyn vinç sistemleri için fiyat alınız. fiyatlarımızı değerlşendirin.
Alternatif Vinç firma bilgileri. Alternatif Vinç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alternatif Vinç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alternatif Vinç firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.