Altın Kimya

Şirket Hakkında
Merkez Depolu Sıvı Sabunluk Sistemleri

Depolu Şampuanlık Sistemi

Çoklu Lavaboda Pratik Çözümler…

Okulda, kışlada, fabrikada, hastanede, şadırvanda daha bir çok mekanda lavaboların bakımı, temizliği, takibi zor olmakta, yapılan tüm çalışmalar yetersiz kalmaktadır. Bizde bu alanın içerisinden çok güzel bir noktayı yakalamış, çözüme kavuşturmuş bulunmaktayız. 3 – 5 yıl öncesine kadar okullarımızda sabun kullandırılamazken bugün tüm okullarımızda kullanıma hazır kesintisiz sabun bulunmaktadır. Yaptığımız çalışmalar lavaboda da olsa gurur kaynağımızdır.

Ticari çalışmalarımızın hedefi para kazanmaktır fakat kazancı daimi değil, kazanılan ile sınırlıdır. Toplumun yararına olan sosyal çalışmalar küçükte olsa sürekli bir gelir kaynağıdır. Bizde enerjimizi ve motivasyonumuzu bu alandan alıyor hedeflerimizi büyütüyoruz.

Altın Kimya, endüstriyel temizlik malzemeleri toptan ve parakende satışı ile tüm Türkiyeye hizmet verilmektedir
Altın Kimya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Merkez Depolu Sabunluk Sistemi
SIVI SABUN AKITMA APARATI

Okul, kışla, , fabrikada, hastanede, şadırvanda daha bir çok mekanda lavabolarında sıkça karşılaşılan sabun israfı, sabunluk kırılmaları ve sabun kontrollerini ortadan kaldıran bir sistem olan Sıvı Sabun Sistemi firmamız tarafından geliştirilmiş olup bir çok kuruma tarafımızdan monte edilmiştir.Sabun haznesi öğrencilerin ulaşamayacağı bir yüksekliğe monte edilip her lavaboya tesisat yardımıyla aktarılmaktadır. Bu şekilde hijyen ve tasarruf sağlanmaktadır. Lavabo yanına takılan aparata her dokunuşta 2-3 gram sabun bırakan bu aparat sabundan %70-%80 oranında tasaarruf sağlamaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Altın Kimya
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: davut balta
Adres: 1533 sk no:25 ivedik org
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (506) - 2849288
Web Sitesi: www.kimya.altingroup.com
Ürünleri
Merkez Depolu Sabunluk Sistemi SIVI SABUN AKITMA APARATI Okul, kışla, , fabrikada, hastanede, şadırvanda daha bir çok mekanda lavabolarında s...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Altın Kimya firma bilgileri. Altın Kimya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Altın Kimya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Altın Kimya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-04-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.