Altın Paketleme

Şirket Hakkında


Hos Geldiniz!

Turan Verpackungen GmbH olarak ALMANYA Mannheim sehrin´de 1996 yilinda ise basladik, 2007 yilindan itibaren TÜRKIYEde Ürettigimiz ürünleri hem Türkiye Pazarina Hem de Almanya da Siz degerli müsterilerimizin hizmetine sunuyoruz.Müsterilerimizin Kaliteli mal ve uygun fiyat beklentilerini bilerek bizzat çözümler üretmeye çalisiyoruz. Kendi üretim garantimiz ile hizmetinizdeyiz.

Altın Paketleme
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Altın Paketleme
Sektörü: Ambalaj » Shrink Film / Strech Film
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Baharatlar / Gıda Katkıları
Yetkili Kişi: Deniz SATIR
Adres: ALTIN PAKETLEME SANAYI ITHALAT IHRACAT ESKİ ÜSKÜDAR YOLU TUNA SOKAK NO:11/1-2 İÇERENKÖY/ATAŞEHİR P.K:34752 ISTANBUL/TÜRKIYE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5741062
Web Sitesi: www.altinpack.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Altın Paketleme firma bilgileri. Altın Paketleme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Altın Paketleme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Altın Paketleme firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.