Altınkangal Köpek Çiftliği

Şirket Hakkında
Devlet denetimindeki kangal köpek yetiştirme çiftlimiz, Türkiyedeki sayılı kangal üretme çiftliklerinden biridir. Safkan kangal üretme sertifikamız bulunmakta ve belli standartlara göre kangal yetiştirmekteyiz amacımız saf ırkın devamını sağlamak ve kangal köpek ırkını hakettiği şekilde tanıtmak Damızlıklarımızı VE yavruları yerinde görerek ve yavruları kendiniz seçerek alabilirsiniz, Yavru ve yetişkin kangal satışlarımız Türkiye nin her iline ve yurtdışına yapılmaktadır yavru kangalları garantili olarak gönderilmektedir ancak yetişkin kangalları almak için bizzat ALTINKANGALLAR yetiştirme çifline gelerek almanız ve kendiniz götürmeniz gerekmektedir. Tüm kangal severleri çiflimizde ağırlamaktan onur duyarız.
Altınkangal Köpek Çiftliği
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Altınkangal Köpek Çiftliği
Sektörü: Hizmet » Güvenlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: MURAT
Adres: ADRES ALTINKANGALLAR YETİŞTİRME ÇİFTLİĞİ SİVAS MERKEZE 80 KM ALTINYAYLA KANGAL YOLU ÜZERİ İLETİŞİM TEL: 0546 460 71 17
Şehir: Sivas
Ülke: Türkiye
Telefon: (546) - 4607117
Web Sitesi: http://www.kangalal.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Altınkangal Köpek Çiftliği firma bilgileri. Altınkangal Köpek Çiftliği adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Altınkangal Köpek Çiftliği ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Altınkangal Köpek Çiftliği firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.