Alyans Kargo

Şirket Hakkında
AL ŞAH & ALYANS GRUP ULUSLARARASI NAKLİYAT

Hizmet sektöründe önemli bölümünü oluşturan taşımacılık sektörünün Türkiye’deki öncü kuruluşlarından biri ALYANS KARGO LTD ŞTİ 1996 yılında aile şirketi olarak İstanbul’da kurulmuş ve evrensel kalite standartlarını müşterilerine sunmayı hedefleyerek bugün saygın şirketler arasında başarılı ekip olma özelliğini korumaktadır.Uzman yönetici ve kadrosu ile kendi piyasasında uluslararası deneyime sahiptir.

TEMEL HİZMETLER:
» ALYANS EMLAK Hizmetleri
» ALYANS İNŞAAT Hizmetleri
» Rusya, Ukrayna Kapıdan kapıya Taşımacılık Hizmeti
» Depolama
» Dağıtım
» İhracat ve İthalat işlemleri
» Gümrükleme işlemleri
Kurulduğu tarihten itibaren ilk olarak Rusya, Ukrayna, ve daha sonra tüm taşımacılığında yol almaya devam eden şirketimiz kaliteli hizmet anlayışını müşterilerine sunarken kurumsal kimliklerinin oluşmasında katkıda bulunan ve taleplerine sınırsız çözümlerle cevaplayan ALYANS KARGO LTD ŞTİ üst düzey kadrosuyla kara taşımacılıkta yeniliklerle dolu stratejilerini geliştirerek yol almakta kararlıdır.
Hedeflerimizi gerçekleştirmek için gerekli altyapımız mevcut olup müşterilerimizin son dönemlerde artan taleplerine istinaden ALYANS KARGO RUSYA ve UKRAYNA’ya parsiyel trafiğini genişletilmiş profesyonel kadrosuyla taşımacılığın bu bölümünde de ilkelerine bağlı kalarak başarılarını artırmaya hazırdır.Su anda haftada 3 sefer olmak üzere Tır Carşamba , Cuma ve Cumartesi günleri ve Hafta içi
Alyans Kargo
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Alyans Kargo
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Deniz Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Hava Yolu
Yetkili Kişi: Doğan Çifçi
Adres: orducad ceylan sok No:16/1 Laleli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6384843
Faks: (212) - 6384844
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Alyans Kargo firma bilgileri. Alyans Kargo adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alyans Kargo ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alyans Kargo firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.