Anadolu Ekspres Kent Kargo

Şirket Hakkında
Şirketimiz 1988 yılında Kayseride kurulmuştur. Taşımacılık sektöründe hızlı taşımanın önemini anlamış ve ülkemizdeki bu alandaki eksikliği fark etmiştir. Bu tarihte koltukları çıkarılmış ve kargo taşımaya uygun hale getirilmiş 302 Mercedes otobüslerle hızlı taşımacılığın öncülüğünü yapmıştır. Kent Kargo; değişen şartlar ve talepler doğrultusunda hızlı taşımacılık ilkesinden taviz vermeden ve şube sayısını her geçen gün arttırarak son model kamyon ve tırlarla kalitesini yükselterek hizmet vermeye devam edecektir.
Kent Kargo "müşteri memnuniyeti" anlayışıyla emin adımlarla büyümeye devam etmektedir.
Anadolu Ekspres Kent
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Anadolu Ekspres Kent Kargo
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Kargo
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Şehirlerarası Nakliyat
Yetkili Kişi: Muharrem ŞAHİN
Adres: ivedik organize sanayi bölgesi 563.sokak numara:65
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4440503
Web Sitesi: www.kentkargo.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Anadolu Ekspres Kent firma bilgileri. Anadolu Ekspres Kent adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Anadolu Ekspres Kent ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Anadolu Ekspres Kent Kargo firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.