Anadolu Oto Kiralama

Şirket Hakkında
OTO KİRALAMA, Rent A Car sektöründe hizmet vermekteyiz farklı marka ve model araç seçenekleri ile müşterilerimize en uygun fiyat ve konfor'u sunmaktayız.

Önceliğimiz müşteri memnuniyeti olan firmamız.KONYA merkez ofisimizde ve toplu ulaşım istasyonların’da sizlere kolay ve hızlı hizmet sunmaktayız .

Kiraladığınız araçları gönül rahatlı ile kullana bilir kiraladığınız araçların periyodik bakımları zamanında yapılmaktadır. müşterilerimizin bir sorun ile karşılaşması durumunda doğacak olan mağduriyetini gidermek adına 7/24 yardım ve hizmet sunmaktayız.

ANADOLU Oto Kiralama & Rent a Car
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Anadolu Oto Kiralama
Sektörü: Hizmet » Araba Kiralama
Yetkili Kişi: Osman
Adres: Ferhuniye Mah Ahmet Hilmi Nalçacı Cad Dal Sit No12/c
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 3024131
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Anadolu Oto Kiralama firma bilgileri. Anadolu Oto Kiralama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Anadolu Oto Kiralama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Anadolu Oto Kiralama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-07-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.