Analiz Isı Grup Yerden Isıtma Sistemleri

"Doğru Analiz, Teknolojik Çözüm, Maksimum Konfor"

Şirket Hakkında
Biz ANALİZ ISI GRUP
olarak Avrupa nın önde gelen markalarından WTH ın Türkiye distribütörlüğünü yapmaktayız.
WTH firması yaklaşık 35 yıldır Yerden Isıtma Sistemleri , malzeme üretimi ve uygulaması yapmaktadır.Bayi ve uygulama yapan firmalarımızla birlikte , taahhüt etmiş olduğumuz işleri proje aşamasından başlayarak işin teslimine kadar büyük bir titizlikle takip etmekteyiz.
Kullanılan borular oksijen bariyerli PE-RT cinsinde olup 50 yıl garantili borulardır. Kollektör sistemleri tamamen WTH patentlidir.
Ayrıca Isı Pompası Sistemlerini Türkiye ye getirmekteyiz.400 KW kapasiteye varan ısı pompası cihazlarımız mevcuttur.

Yerden Isıtma Sistemleri; Ev , villa , rezidence , otel , hamam , okul , iş yeri , cami , hastane , spor salonu , stad , havuz çevresi , kapalı otopark giriş-çıkışları vb. alanlarda uygulanır ve sistemin en önemli özelliklerinden biri de %30 ile %50 arasinda yakıt tasarrufu sağlayabilmesidir.

Siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti için projelerinizi uzman teknik kadromuzla ücretsiz olarak çizip fiyatlandırmaktayız.

Ürünlerimiz hakkında teknik bilgi ve fiyatlandırma için ekibimizle irtibata geçebilirsiniz.

Sizin Konforunuz Bizim Misyonumuzdur.....
Analiz Isı Grup
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Biz ANALİZ ISI GRUP olarak Avrupa'nın önde gelen markaları ile Yerden Isıtma, Merkezi Süpürge Sistemi, Elektrikli Yerden Isıtma ve Isı Pompası Sistemleri Alanında Faaliyet Göstermekte ve taahhüt etmiş olduğumuz işleri proje aşamasından başlayarak işin teslimine kadar büyük bir titizlikle takip etmekteyiz. Yerden ısıtma sisteminde kullanılan borular oksijen bariyerli PE-RT ve PE-XA cinsinde olup 50 yıl garantili borulardır.

Kollektör sistemleri Otomasyon sistemleri ile uyumlu şekilde çalışabilen ithal kolektörlerdir.
Yerden Isıtma Sistemleri; Ev, villa, residence, otel, hamam, okul, iş yeri, cami, hastane, spor salonu, stat, havuz çevresi, kapalı otopark giriş - çıkışları vb. alanlarda uygulanır ve sistemin en önemli özelliklerinden biri de %30 ile %50 arasinda yakıt tasarrufu sağlayabilmesidir.

ALBRAND, WTH veya REHAU yerden ısıtma sistemlerine sahip olduğunuzda endişelenmenize gerek kalmaz. Yerden ısıtma borularında 50 yıl, sistem garantisi olarak 10 yıl, dağıtım ünitelerinin her bir parçası için 2 yıl, hesaplarımız, tasarımlarımız ve mühendislik hizmetlerimiz için süresiz garanti veriyoruz. Siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti için projelerinizi uzman teknik kadromuzla ücretsiz olarak çizip fiyatlandırmaktayız.
İletişim Bilgileri
Firma: Analiz Isı Grup Yerden Isıtma Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
İkincil Sektörü:Enerji » Güneş Enerjisi
Yetkili Kişi: Metehan Eşki
Adres: Küçüksu Mah. Rasathane Cd. Miralay Sk. No:24 Üsküdar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4185517
Web Sitesi: www.yerdenisit.com
Ürünleri
ALBRAND yerden ısıtma Boruları; Dowlex katkılı Polietilen (PE-RT) malzemeden imal edilmiştir. Dowlex katkısı sayesinde yüksek dayanım ve esnekliğ...
Boru tutucu çengel; yerden ısıtma tesisatlarında tesisat borusunu strafor'a sabitlemek için kullanılır.
WTH Borular; yaklaşık 30 yıllık bilgi ve deneyim sonucu üretilmiş olup, güçlü yapısı, sağlamlığı ve esnekliği sayesinde yerden ısıtma uygulamalarında...
Boru tutucu çengel; yerden ısıtma tesisatlarında ısıtma borusunu strafora sabitlemek amacıyla kullanılır. Kendi imalatımız olup plastik malzemeden üre...
ALBRAND yerden ısıtma Boruları; Dowlex katkılı Polietilen (PE-RT) malzemeden imal edilmiştir. Dowlex katkısı sayesinde yüksek dayanım ve esnekliğ...
İlan Talep ve Teklifleri
Rehau Rautherm S Yerden Isıtma Borusu
REHAU-RAUTHERM S Yerden Isıtma Hammadde: RAU-PE-Xa, yerden ısıtma tesisatı için DIN 16892 uyarınca peroksit’le çapraz bağlanmış polietilen, DIN ...
Rehau Noppenplatte Oluklu Yerden Isıtma Straforu
REHAU-Noppenplatte Noppenplatte Rautherm Boru için döşeme platformu görevini görürken aynı zamanda ısı yalıtımı da sağlar. Bundan dolayı kısa süred...
Analiz Isı Grup firma bilgileri. Analiz Isı Grup adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Analiz Isı Grup ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Analiz Isı Grup Yerden Isıtma Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.