Anayder (anadolu Ayakkabıcılar Derneği)

"Anadolu Ayakkabısı Dünya Pazarında"

Şirket Hakkında
ANAYDER (Anadolu Ayakkabıcılar Derneği), ayakkabıcılık sektöründe faaliyet gösteren ve özellikle uluslararası rekabet güçlerini ve sürdürülebilir ihracat kapasitelerini artırmak amacıyla ve kümelenme bilinciyle biraraya gelmiş, Konya'da Aykent Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde yerleşik 25 civarında üretici firmanın kurduğu bir dernektir.

Dernek, öncelikle Konya ayakkabı sektörünün kalkınması, gelişmesi, kaliteli standart üretim, dış ticaret (ihracat) imkanlarının sağlanması ve eğitimli işgücü açığının kapatılması için, imkanları ölçüsünde Konya ili başta olmak üzere Anadolu’da faaliyet gösteren sektör adına; üyelerinin ihtiyaç analizlerinin yapılması, yurtiçi ve yurtdışı pazar araştırma faaliyetlerinin düzenlenmesi, yurt dışı alım heyetlerinin davet edilerek üyeler ile görüşme ortamının sağlanması, eğitim, sosyal, kültürel ve bilimsel konularda hizmetlerde bulunmak amacıyla kurulmuştur.
Anayder (anadolu Ayakkabıcılar
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ANAYDER (Anadolu Ayakkabıcılar Derneği), Konya'da Aykent Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde yerleşik 25 civarında üretici firmanın kurduğu bir dernektir.

Başta erkek ayakkabıları olmak üzere üye firmalarımız tarafından dünya kalitesinde aşağıdaki pek çok ayakkabı çeşidi ve modeli üretilmektedir:

casual, komfor, klasik, elbise, ortopedik, fantazi, spor, kışlık, yazlık, gecelik, genç, yaşlı, anne grubu, bot, terlik vs.

İletişim Bilgileri
Firma: Anayder (anadolu Ayakkabıcılar Derneği)
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Ayakkabı
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Dernek ve Odalar
Yetkili Kişi: Mustafa LAMCI
Adres: Fevzi Çakmak Mh., Aykent Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi, 10717. Sk. No:2 42050 Karatay - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 3460223
Faks: (332) - 3460924
Web Sitesi: www.anayder.com
Ürünleri
ANAYDER (Anadolu Ayakkabıcılar Derneği), Konya'da Aykent Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde yerleşik 25 civarında üretici firmanın kurduğu bir...
İlan Talep ve Teklifleri
Türkiye'den Ayakkabı İhracatı
ANAYDER, Konya'da 25 civarında ayakkabı üreticisi ve yan sanayicisinin kurduğu bir dernek olup, diğer dernek faaliyetlerine ilaveten, üyelerin...
Anayder (anadolu Ayakkabıcılar firma bilgileri. Anayder (anadolu Ayakkabıcılar adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Anayder (anadolu Ayakkabıcılar ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Anayder (anadolu Ayakkabıcılar Derneği) firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-11-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.