Anja Anzan Mental Aritmetik Ve Japon Abaküsü Eğitim Merkezi

Şirket Hakkında
ANJA Anzan Mental Aritmetik ve Japon Abaküsü Eğitimi 4-14 yaş arasındaki çocuklar için Anja tarafından oluşturulmuş bir zeka geliştirme programıdır.İlk safhalarda çocuklara Japon Abaküsü kullandırarak başlanılan program daha sonraki safhalarda Anzan yöntemi ile devam eder.Yani Anzan yöntemi ile çocuklar abaküsü zihinlerinde canlandırarak abaküs dahil hiçbir araç gereç kullanmadan tamamen zihinden çok hızlı bir şekilde yapabilirler..Uygulanan program sayesine çocukların, zeka ve bellek gelişimi, dikkat, odaklanma ve özgüvenlerinde önemli ölçüde artış gözlenir. ANJA TURKİYE GENELİ İL TEMSİLCİLİKLERİ VE ŞUBE BAYİLİKLERİ VERİYOR.Anja Anzan Mental Aritmetik ve Japon Abaküsü Lisanslı Temsilciliği Almak
ANJAnın temsilciliğini oldukça mütevazi bir yatırımla alabilir ve yüksek kazançlar elde edebilirsiniz. Anja’nın temsilciliğini almak için öğretmen olma şartı yoktur.Sadece eğitim alanında faaliyet göstermeye istekli olmanız yeterlidir.Kurumumuz tarafından tüm temsilciliklerimize gerekli donanım ve eğitim konusunda gereken destek sağlanacak ve görevlendireceğiniz öğretmenlere program eğitimi verilecektir.
Hali hazırda bir eğitim kurumu işletmekte olan girişimcilerin temsilcilik alması Etüt eğitim merkezi, dersane, ana okulu, özel okul gibi bir kurum sahibi olarak Anja’nın temsilciliğini almak istiyorsanız yapacağınız yatırım miktarı çok azalacak , mevcut öğrenci ve veli çevresi ile olan ilişkileriniz size avantaj sağlayacaktır.
Anja Anzan Mental
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Anja Anzan Mental Aritmetik Ve Japon Abaküsü Eğitim Merkezi
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: Mehmet Emin Çetin
Adres: Hükümet Konağı Arkası Tuncerler iş merkezi serik/antalya
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (505) - 6289129
Web Sitesi: www.anjaabakus.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Anja Anzan Mental firma bilgileri. Anja Anzan Mental adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Anja Anzan Mental ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Anja Anzan Mental Aritmetik Ve Japon Abaküsü Eğitim Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.