Anka Hukuk Bürosu - Avukat Mustafa Yıldız

Şirket Hakkında
Kahramanmaraş’ta avukatlık ve hukuki danışmanlık arayanlar için hizmet sunmaktayız. Ağır ceza davaları dahil ceza avukatı olarak hizmet veriyoruz. Ayrıca aile hukuku alanında boşanma avukatı olarak da bizi tercih edebilirsiniz. Mal alım satım gibi ticaret hukuku alanına giren konularda da hizmet vermekteyiz. Buun için özel sözleşmelerin hazırlanması, kira kontratlarının düzenlenmesi hizmetlerimiz içindedir. Karşılıksız çek, haciz, ipotek, alacak temini gibi icra hukuku alanında yer alan konularda da ilgili alacakların tahsili ve icra dosyası takibi tarafımızdan gerçekleştirilmektedir. Ebeveynlerin miraslarının paylaştırılması kounusunda hukuken doğru pay dağıtımı davalarını üstlenmekteyiz. Müvekkillerimizin çalışanları ile veya tam tersi iş yerinde çalışan müvekkillerimizin ortaya çıkan anlaşmazlıkları, kıdem tazminatı, iş kazası gibi konuları da iş avukatı olarak üstlenmekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Anka Hukuk Bürosu - Avukat Mustafa Yıldız
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Avukat Mustafa Yıldız
Adres: Üngüt Mahallesi 71102. Sokak Doğa Apt. B Blok K:1 /d :1 46100 Onikişubat/kahramanmaraş
Şehir: Kahramanmaraş
Ülke: Türkiye
Telefon: (506) - 4290078
Web Sitesi: https://mustafayildiz.av.tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Anka Hukuk Bürosu firma bilgileri. Anka Hukuk Bürosu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Anka Hukuk Bürosu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Anka Hukuk Bürosu - Avukat Mustafa Yıldız firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-08-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.