Anka Ndt Mühendislik Ve Sörvey Hizmetleri

"ndt alanında çok iyi firma"

Şirket Hakkında
Anka NDT UtrasoniK sac kalınlık ölçüm ve diğer NDT hizmetlerinde 10 yılı aşkın bilgi birikim ve tecrübeye sahip bir firmadır. Firmamız çalışanları schengen vizesi ve gemici cüzdanına sahip operatörleri bünyesinde bulundurmaktadır, Tuzla bölgesi başta olmak üzere Türkiye’nin ve dünyanın her yerinde Sac Kalınlık ölçümü, Zincir ölçümü, NDT hizmetleri ve Mühendislik hizmetleri alanında faaliyet gösterebilmektedir. Firmamız’da çalışan personellerimiz TSE'den Seviye 2 sertifikalarına sahip olup Kalınlık ölçüm konusunda uzmanlaşmış kadrosu ile, liman başkanlığı tarafından geçerli kabul edilen başta Türk Loydu Ultrasonik Kalınlık ölçüm servis sağlayıcı yetkisi ve diğer tüm IACS üyesi NKK, BV, RINA, LR, DNVGL, RSM, PRS, ABS
Klas kuruluşlarının yetki sertifikalarına sahiptir. Gemilerin boyalarına zarar vermeden en gelişmiş en son teknolojiye ait hassas cihazlar kullanarak boya üzerinden kalınlık ölçümü yapabilmekteyiz..
Ultrasonik Kalınlık ölçüm ve ultrasonik kapak sızdırmazlık Sertifikasına sahip ve son teknoloji cihazlar ile donatılmış Ölçüm ve diğer ndt ekiplerimiz mühendisler tarafından koordine ve kontrol edilmektedir.
Anka Ndt Mühendislik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Anka Ndt Mühendislik Ve Sörvey Hizmetleri
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
Yetkili Kişi: Özcan Hamurcu
Adres: Evliya Çelebi Mahallesi Eşref Sokak No: 10 Kat : 1 Tuzla / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 5462155
Web Sitesi: www.ankandt.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Anka Ndt Mühendislik firma bilgileri. Anka Ndt Mühendislik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Anka Ndt Mühendislik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Anka Ndt Mühendislik Ve Sörvey Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-03-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.