Ankara Baskent Nakliyat

Şirket Hakkında
Ankara Evden Eve Nakliyat Hizmetleri sektöründe 16 yıldır faliyet gösteren Başkent evden eve nakliyat kaliteli, ilkeli ve sorunsuz nakliyeyi kendisine hedef seçmiştir. Evden eve nakliyat sırasında yapılıcak olan işlemler azami titizlik, dikkat ve uzmanlık gerektirir. Biz bu konuda sizin için en önde gelen firma olmaktan gurur duyuyoruz.Başkent nakliyat olarak yaptıgımız basarılı işlerin yanında textil, fuar, ev eşyası depolama ve her türden nakliyat hizmetlerini de vermekteyiz.
Evden Eve Nakliyat sektöründe henüz bir okul ve bilgi veren hizmet olmamasına ragmen, elemanlarımıza gerekli tejrübe ve nakliyat hizmetini eniyi sekilde nasıl verecegini ögretmiş ve çagdaş standartları yakalyan bir evden eve nakliyat firmasıyız.
Ankara Baskent Nakliyat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ankara Baskent Nakliyat
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Şehirlerarası Nakliyat
Yetkili Kişi: Mustafa Meral
Adres: Sokullu Mehmet Pasa Cad Çelikkale Sok 2 - B Dikmen Ankara Turkey
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4786910
Web Sitesi: http://www.baskentnakliyatt.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ankara Baskent Nakliyat firma bilgileri. Ankara Baskent Nakliyat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ankara Baskent Nakliyat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ankara Baskent Nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.