Ankara Basketbol Kursu

Şirket Hakkında
Pi spor akademi ve spor kulubü 2010 yılında kurulmuş, kaliteli, güvenilir ve biliselliğe dayalı spor eğitimini prensip edinmiş bir kurumdur.2010 yılında kullanıma açmış olduğu Pİ Spor Kompleksi ile birlikte bünyesindeki tüm etkinlikleri tek çatı altında tek bir tesise alan spor kulübümüz, her yıl daha iyiyi, büyüyerek daha fazla bireye spor yaptırabilme amacını ve üst düzey eğitimle sportif başarıyı da yakalayabilme misyonunu yüklenmiştir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ankara Basketbol Kursu
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
Yetkili Kişi: Gökhan Demir
Adres: Alacaatlı Mah. 4835. Cadde No:18/1 Çayyolu
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (549) - 6456301
Web Sitesi: http://www.pisporakademi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ankara Basketbol Kursu firma bilgileri. Ankara Basketbol Kursu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ankara Basketbol Kursu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ankara Basketbol Kursu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-03-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.