Ankara Çankaya Evden Eve Nakliyat,taşımacılar Ankara,nakliye Ankara

Şirket Hakkında
1999da yazılmaya başlanan bir başarı öyküsü; uzman kadrosuyla 24 saat şehir içi ve şehirlerarası ankara evden eve nakliyat, taşıma ankara, nakliyat ankara, nakliye ankara, ankara taşımacılık, ankarada nakliyat sektöründe hizmet vermektedir.
Taşkaya ankara evden eve nakliyat ankarada nakliyatda başda olmak üzere tum illerde faliyet göstermekdedir. Taşkaya ankara asansörlü nakliyat grubu yıllardır süre gelen kalite anlayışını kanıtlamış firmadır.
Taşkaya ankara evden eve nakliye olarak hedeflerimiz " Kalitenin sürekliliğini sağlamak" Müşteri işlerine değer vermektir.
Müşteri memnuniyetini her zaman kendisi için hedef edinen Taşkaya ankara evden eve nakliyeciler yaptığı tüm işlerde garanti güvencesi vererek, bundan sonraki faaliyet hayatında da edinmiş oldugu güvenilir ve istikrarlı yapısından taviz vermeden kalıcı hizmetler vermeye devam edecektir.Evden eve nakliyat ankara için fiyat almak için bir telefon kadar yakınız
Ankara Çankaya Evden
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ankara Çankaya Evden Eve Nakliyat,taşımacılar Ankara,nakliye Ankara
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
Yetkili Kişi: nihat
Adres: ergenekon mah.beyazköy sok 62/ 1 yenımahalle/ ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3157365
Web Sitesi: www.taskayanakliyat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ankara Çankaya Evden firma bilgileri. Ankara Çankaya Evden adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ankara Çankaya Evden ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ankara Çankaya Evden Eve Nakliyat,taşımacılar Ankara,nakliye Ankara firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.