Ankara Dış Cephe Temizlik 0312 418 11 98 İnşaat,nakliyat

Şirket Hakkında
merkezi ankara çankaya da olmasına rağmen tüm ankara ilçelerinde, ev ofis büro temizlik hizmeti vermekte olan asrın temizlik şirketi.kısa bir süre de tüm başkent, lilerin tercih ettiğ temizlik şirketi olmuştur.gerek gündelik temizlikci, gerek ekip çalışması gerektiren genel temizlik hizmetleri, gerekse kamu kurum ve kuruluş temizliğinde ilerici ve yenilikci bir renk katmıştır.temizlik sektörüne.asrın temizlik global bir hizmetin parçasıdır.inşaat nakliyat temizlik şirketleri zinçirlerinin bir halkası dır.her işten kar etmektense hizmet içi sürkülasyon la tasınma, inşaat, temizlik hizmetini sunarak tek firmadan alan müşterilerimizin kazanmasınında sağlamıştır.tek firma üç ayrı işinize talip olmuştur.size sadece her zor işten sonra sadece memuniyet kalmıştır.

kızılay temizlik şirketleri, çankaya temizlik şirketleri, balgat temizlik şirketleri, ümitköy temizlik şirketleri, oran temizlik şirketleri, ümitköy temizlik şirketleri, dikmen temizlik şirketleri, ayrancı temizlik şirketleri, ankara dış cephe temizlik şirketleri, öveçler temizlik şirketleri
halil durmuş
0506 713 08 00
0506 397 74 08
Ankara Dış Cephe
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ankara Dış Cephe Temizlik 0312 418 11 98 İnşaat,nakliyat
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Şehirlerarası Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
Yetkili Kişi: halil durmuş
Adres: meşrutiyet cad 11/26 kızılay çankaya
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4181198
Web Sitesi: http://www.ankaraevtemizlik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ankara Dış Cephe firma bilgileri. Ankara Dış Cephe adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ankara Dış Cephe ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ankara Dış Cephe Temizlik 0312 418 11 98 İnşaat,nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.