Ankara Et Pazarı

Şirket Hakkında
1987 yılından beridir sektör de bulunan firmamız siz değerli müşterilerine hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşamaktadır. Profesyonel kadromuz ile Ankara – Gölbaşı ’nda kapalı 105 büyükbaş, Açık 150 büyükbaş kapasiteli barınaklarımız ve aynı anda 12 baş kesim yapılabilen mezbahamız ile kasaplık, adaklık, damızlık ve kurbanlık büyükbaş hayvan besiciliği yapmaktayız.
Çiftliklerimizdeki tüm hayvanların sağlık durumları, mezbahamızın hijyen ve insan sağlığına uygunluğu periyodik olarak veterinerlerimiz ve tarım bakanlığı ile belediye tarafından kontrol edilmektedir. Mezbahamızın temizlik ve dezenfektasyonu günlük olarak yapılmaktadır. Bütün hayvanlarımızın kesimleri İslami usullere uygun olarak yapılmakta olup mezbahamız buna göre planlanmıştır.
Bütün hayvanlarımız Kooperatif ve Tarım bakanlığı veritabanına kayıtlıdır, aldığınız hayvanların sağlık durumları (doğumundan bu yana yapılan aşı ve vitamin takviyeleri vs.) ve Tarım bakanlığı kayıt bilgileri ile ilgili kartları alım aşamasında talep edebilirsiniz.
Bu hizmetlerimizin yanı sıra her Kurban Bayramında Ankara, Yenimahalle Hurdacılar sitesi Çadır NO: 10 da siz değerli müşterilerimizin Kurban ibadetini daha rahat yerine getirebilmesi için hizmet vermekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ankara Et Pazarı
Sektörü: Gıda / Tarım » Hayvansal Ürünler
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Hayvansal Ürünler
Yetkili Kişi: Ferudun Aydogdu
Adres: : Ankara-Konya yolu 65. Km. Akörençarsak köyü mevkii Gölbaşı-Ankara (NO:73)
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (535) - 2077071
Web Sitesi: http://www.ankaraetpazari.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ankara Et Pazarı firma bilgileri. Ankara Et Pazarı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ankara Et Pazarı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ankara Et Pazarı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.