Ankara Evden Eve Nakliyat

Şirket Hakkında
Evden eve nakliyat hizmetimiz yanısıra, siz değerli müşterilerimize DEPOLAMA hizmetimizi de sunmaktayız. Sigortalı olarak
depolalarımız müşterilerin hizmetindedir.
Bir telefonla evinizden alıp ambalajlı ve sigorta kapsamında eşyalarınızı depoluyoruz...

Bizi arayarak bizden bilgi ve fiyat alıyorsunuz.
Taşıma esnasında sorun yaşamamak için elektronik aletlerinizi 1 gün önceden fişten çekmeniz gerekiyor.
Size ekspertizlerimizi gönderiyoruz, bu sayede nakliyat işlemi süresince eşyalarınız sigortalanacağı için sigorta poliçesi imzalanıyor ve eşyalarınıza yönelik ambalaj malzemesi temin ediyoruz.
Uzman ekibimizle evinize geliyoruz ve demonte edilmesi gereken mobilyalarınız varsa onları parçalara ayırarak zarar görmeyecek şekilde ambalajlıyoruz.
Diğer ambalajlanması ve kolilenmesi gereken eşyalarınızı kolileyip araçlarımıza özenle istifliyoruz.
Aracımız yola çıkarak eşyaların taşınması gereken yere geliyor ve eşyalar isteğiniz doğrultusunda evinize yerleştirilip demonte vaziyetteki mobilyalarınızı monte ettikten sonra anahtarınızı size teslim ediyoruz.

. Bir ev taşınırken mutlaka taşınacak eşyaların nasıl taşınacağının planlanması ve gerekli koordinasyon hazırlıkları gereklidir. Bu plan çerçevesi içerisinde eşyaların paketleme ve yükleme aşamaları için hazırlıklar yapılmalıdır
Bütün eşyalar dikkatle demonte edilmeli ve nakil işlemleri gerçekleştikten sonra eşyalar gerekli yerlerine monte edilip yerleştirilmelidir. Bu aşamalarda nakliyat firması eşyalarınıza öze
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ankara Evden Eve Nakliyat
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Kargo
Yetkili Kişi: Gökhan Ugur
Adres: Şehit Çetin Ertaş Sok.14/20
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (506) - 9392749
Web Sitesi: www.ankaraevdenevee.com
Ürünleri
Evden Eve Nakliyat (ANKARA) Ankara da evden eve yaptırmak ihtiyacı duyduğunzda ; siz değerli müşterilerimizin istekleri doğrultusunda haraket etmey...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ankara Evden Eve firma bilgileri. Ankara Evden Eve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ankara Evden Eve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ankara Evden Eve Nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.