Ankara Günlük Kiralık Ev

Şirket Hakkında
Ankara Günlük Kiralık, Ankara ili Nasuh Akar Mahallesi 1400.sokak No:16 Balgat Çankaya/ankara adresinde bulunmaktadır. Firma Turizm / Otel » Motel sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Hakan Gunsur dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Ankara Günlük Kiralık Ev Ankara’da ev, ofis, Ev ve daireler için günlük ve ya kısa süreli kiralama hizmeti veren kurumsal bir yapıdır. Güvenilir, müşteri odaklı, ilkeli bir kuruluştur. Firmamız ;konukları için nezih, hijyenik ve beklentilere cevap veren ayrıcalıklar sunar.Türk aile yapısını, değerlerini ve misafir perverliğini profesyonel kimliğiyle bütünleştirmiştir.
İhtiyacınız olan , bir evde bulunması gereken her imkanı sunarak rahat, huzur ve konforunuzu garanti ediyoruz . Sağlık ve güven içinde konaklayabilmeniz için hijyen kuraları profesyonel bir ekip ve kontrol grubu tarafından düzenlenir. Kendinizi evinizde gibi hissetmeniz için , Evodak ; sizlere en iyi hizmeti sunmaktadır. Ankara’nın şehir merkezinde bulunan dairelerimizin hepsinde kablosuz internet , full eşya , ayrıcalıklı dekorasyon , profesyonel temizlik hizmeti vardır .Lüks kiralık daireler fotoğraflarda görmüş olduğunuz gibidir. Hizmet ofisimizden 7/24 bilgi alabilirsiniz.
Dairelerimiz Ankara’nın merkezinde olup, 24 saat dışardan hizmet alabileceğiniz noktalardadır. Otellere kıyasla kendinizi çok daha özgür ve konfor içinde hissedebileceğiniz ayrıcalıktadır. İstediğiniz yemeği pişirebileceğiniz gibi, isterseniz de sipariş edebilirsiniz. Kendi evinizdeymiş gibi rahat rahat siparişiniz kapınıza gelsin. Tüm dairelerimizde civarda bulunan, özenle seçilmiş restorantların kataloglarını bulacaksınız, istediğiniz servisi telefonla arayarak daire kodu ve adresini verdiğinizde gerekli servisi sağlanacaktır.
Günlük kiralık daire ve Evlarda konaklamak her zaman otellerden daha ekonomiktir. Hijyen ve temizliğin en üst seviyede tutulduğu , zevkle dekore edilmiş, son derecede rahat ve konforla konaklayabileceğiniz günlük kiralık daire sistemi sayesinde dar ve sıkıcı otel odalarından kurtulabilir, dileğiniz kadar keyifli ve güvenli vakit geçirebilirsiniz. Günlük ev kiralama sisteminde ödediğiniz ücret kiraladığınız evin kapasitesi ile orantılıdır.Kişi başı ücret alınmaz.
İletişim Bilgileri
Firma: Ankara Günlük Kiralık Ev
Sektörü: Turizm / Otel » Motel
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Hotel
Yetkili Kişi: Hakan Gunsur
Adres: Nasuh Akar Mahallesi 1400.sokak No:16 Balgat Çankaya/ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2856005
Web Sitesi: http://www.ankaragunlukkiralikev.com/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Ankara Günlük Kiralık Ev 0312 285 6005
Ankara Günlük Kiralık Ev Ankara’da ev, ofis, Ev ve daireler için günlük ve ya kısa süreli kiralama hizmeti veren kurumsal bir yapıdır.Güvenilir,...
Ankara Günlük Kiralık firma bilgileri. Ankara Günlük Kiralık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ankara Günlük Kiralık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ankara Günlük Kiralık Ev firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-07-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.