Ankara Kenet Çatı Ve Yağmur Olukları

Şirket Hakkında
Ankara Kenet Çatı ve Yağmur Olukları Kenet çatı , kaplama malzemeleri olan boyalı-galvaniz sac, alüminyum, alüzing, bakır ve titanyum çinko gibi metal kaplama malzemelerinin kenet makinasi istenilen boylarda üretilerek çatı ve cephelerde uygulanmasıdır. Kenet sacların klipslerle çatıya aralıklı montaj edilerek iki kenet sacın kenet sıkma robotu ile sıkılarak kenetlenmesine kenetli çatı denir. % 100 sızdırmazlık sağlaması, bütün çatı projelerine uygunluk ve istenilen boyda eksiz olarak kaplanabilmesi sebebi ile her geçen gün talebi artan çatı kaplama türüdür.
www.ankarakenetcati.com.tr
Kenet Çatı, Yağmur Oluk, Eksiz Oluk, Rüzgar Gülü (Esmatik), Baca Dibi, Çatı Deresi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ankara Kenet Çatı Ve Yağmur Olukları
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: Alparslan Özdağ
Adres: 1473 Cad. No:117 İvedik-osb/ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3547106
Web Sitesi: www.ankarakenetcati.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ankara Kenet Çatı firma bilgileri. Ankara Kenet Çatı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ankara Kenet Çatı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ankara Kenet Çatı Ve Yağmur Olukları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-04-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.