Ankara Merdiven

Şirket Hakkında
Ankara Merdiven, Ankara ili Ulubey Mah. Yalınç Caddesi No 40 /1 Siteler Altındağ Ankara adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » Yapı sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Suat Kılınç dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Ankara Merdiven Korkuluk Sistemleri Ankara Sitelerde olup, Omurgalı Merdiven, Ahşap Merdiven, Çelik merdiven, Sarmal merdiven, Konsol merdiven, Çatı Merdiven, Paslanmaz Alüminyum Korkuluk Sistemleri imalatı yapmaktadır.
Ankara Merdiven projeden imalata, imalattan montaja nitelikli elemanlarıyla kaliteden ödün vermeden müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktır. Ürünlerimiz tasarım tescilli, patentli, TS EN ISO 9001:2008 Yeniliğe daima açık olan Ankara Merdiven mekanlarınızın daha estetik bir yapıya kavuşması için ürünlerine yeni tasarımlar edindirmeyi ilke edinmiştir.
İletişim Bilgileri
Firma: Ankara Merdiven
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Suat Kılınç
Adres: Ulubey Mah. Yalınç Caddesi No 40 /1 Siteler Altındağ Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3511880
Web Sitesi: www.ankaramerdiven.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ankara Merdiven firma bilgileri. Ankara Merdiven adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ankara Merdiven ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ankara Merdiven firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-09-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.