Ankara Özçankaya Nakliyat

Şirket Hakkında
ÖZ ÇANKAYA NAKLIYAT VE TASIMACILIK HIZMETLERI


Özçankaya Nakliyat Ankaraya Hosgeldiniz.
Firmamiz güler yüzlü hizmeti, hizli, çaliskan, deneyimli kadrosuyla tüm tasýmacilik ihtiyaçlariniza en uygun çözümleri üretir, güvenligin onu artiran unsurlarin sayisiyla degil, planli organizasyonla olustuguna inanan Ankara Nakliyat size en güvenli hizmeti uzun emekler, arastirmalar ve akilci çalismalarla suna rKALITELI ve UYGUN FIYATA EN IYI HIZMET


Markamiz tescilli olup ulastirma bakanligi tarafindan tasimacilik hizmetine uygunluk sertifikasi olan K3 belgesine sahiptir.
Ayni zamanda sehirler arasi tasimalarda, kurumsal ve fuar tasimalarinizda esyalariniz AXA OYAK güvencesiyle sigortalanmaktadir.
Ankara Özçankaya Nakliyat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ankara Özçankaya Nakliyat
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Nakliye
Yetkili Kişi: UGUR KARAASLAN
Adres: dikmen cad 302/16 çankaya ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4802505
Web Sitesi: http://www.ozcankayanakliyat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ankara Özçankaya Nakliyat firma bilgileri. Ankara Özçankaya Nakliyat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ankara Özçankaya Nakliyat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ankara Özçankaya Nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.