Ankara Özçankaya Nakliyat

Şirket Hakkında
Firmamız Ankara Nakliyat sektöründeki yerini 19 Yıldır güvenle korumaktadır. Çankaya - Ankara merkezli kurulmuştur.
Firmamız kendine ait kamyonları ve kamyonetleri sayesinde evden eve nakliyatı şehir içi ve şehirler arası olarak en profesyonel şekilde sağlamaktadır.

Ankara nakliyat ve evden eve nakliyat sektöründe çok saygın bir yerimiz vardır. Bunu da yılların bize vermiş olduğu tecrübeye borçluyuz.Evden eve nakliyat işi tecrübe ve güven ile beraber kaliteyide ister.

19 Yıldır seri olarak faaliyette bulunan Ankara Öz Çankaya Nakliyat, ofis, büro, ev taşımacılığı için kurulmuş ve bu alanda en iyi hizmeti vermek için çalışmalar sürdüren bir firmadır.

Müşterilerimizin hakkımızda pozitif düşünmesi en önemli ilkemizdir. Günümüze kadar müşterilerimize verdiğimiz hizmetten ötürü bir çok insan tarafından saygı ile anılmaktayız.Yaptığımız taşımacılık ve nakliyat hizmetinde güven vermek en temel özelliklerimiziden birisidir.
Ankara Özçankaya Nakliyat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ankara Özçankaya Nakliyat
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Şehirlerarası Nakliyat
Yetkili Kişi: UGUR KARAASLAN
Adres: dikmen caddesi 302/16 çankaya ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4802505
Web Sitesi: http://www.ankaracankayanakliyat.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ankara Özçankaya Nakliyat firma bilgileri. Ankara Özçankaya Nakliyat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ankara Özçankaya Nakliyat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ankara Özçankaya Nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.