Ankara Panel Çit Ve Tel Çit Sistemleri

Şirket Hakkında
Bahçe Çitleri genel olarak bahçe sınırları belirleme ve dış etkenlerden koruma ve muhafaza amaçı ile kullanılan ve güvenlik telleri veya ferforje ilede oluşturulan çitlerdi. Sizlerde sınırlarınızı belirlemek istiyorsanız hemen bizimle iletişime geciniz ve bahçenizin ölçülerini almak üzere keşif ekibi isteyiniz en hızlı şekilde bahçe sınır ölçülerinizin alınması ve bahçe çitinin yapılaçağı alanın toplam m2 sini çıkaratarak size en uygun bütçeleri sunmak ve çitlerin yerine montaj etmesi ile beraber size teslim etmekte olan güçlü bir firma ile muhattap olmanızı sağlamaktayız.
Bahçe çitlerinizin mutlaka bahçe kapısına ihtiyacı vardır sizlere en uygun şekilde bahçe kapıları konusundada destek vererek hem çit hemde kapı işlerinizi bitirmenize katkıta bulunmak istiyoruz. www.ankarapanelcit.com

Bahçe çiti kullanımın alanları.

Villa bahçeleri, Apartman , Okul , Site, Cami, Hayvan barınakları, Çiflikler, Özel iş yerleri, Ofis etrafı, Dükkanlar gibi tüm alanlarınızın bahçe çiti işlerinde bizi aramanız yeterlidir.
Estetik ve Modern görüntüsü ile bahçe çitleri 2014 yılına damgasını vuran uygun fiyatlı tellerdir.

Bahçe çiti modelleri.
Bahçe Tel çitler, Bahçe telleri, Bahçe panel çit, Bahçe tel örgü, Tel çit fiyatları, Bahçe çit fiyatları, Bahçe tel fiyatları, Ve tüm fiyatların belirlenmesi işin yapılaçağı alana bağlı olup yükseklik veya zemin betonmu toprakmı buna göre maliyeti çıkmaktadır.
Ankara Panel Çit
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ankara Panel Çit Ve Tel Çit Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Ferforje
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Bahçe ve Ev Diğer
Yetkili Kişi: Mehmet Yıldız
Adres: Ahievran mah. Ayakkabıcılar sitesi 2/40
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2765009
Web Sitesi: http://www.ankarapanelcit.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ankara Panel Çit firma bilgileri. Ankara Panel Çit adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ankara Panel Çit ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ankara Panel Çit Ve Tel Çit Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-08-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.