Ankara Teknik Yapı Ve Yalıtım Malzemeler Ltd.şti.

Şirket Hakkında
Ankara Teknik Yapı, Ankara ili İvedik OSB 1450. Sok. (Eski 665) No: 1 Ostim-ANKARA adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Bayram ÖZTÜRK dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamız faaliyet alanında kendini ispatlamış tecrübeli kadrosuyla 2009 yılında Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesinde kurulmuştur. İnşaat sektöründe dilatasyon profilleri, dekorasyon profilleri, duvar ve köşe koruma sitemleri, alüminyum paspas sistemleri, mantolama sistemi yardımcı malzemeleri, drenaj levhaları ve drenaj levhaları montajında kullanılan izolasyon askı pimleri ile yalıtım baskı profilleri konularında faaliyet göstermekteyiz.

Dilatasyon profillerinde detaylarımız birçok resmi ve özel projelerde kullanılmıştır. Farklı dilatasyon açıklıklarına ve kullanım alanlarına göre ayrı ayrı tasarlanmış bine yakın çözüm sunmaktayız.

Dekorasyon profilleri grubunun içerisinde eşik profilleri, halı ve parke profilleri, kot farkı profilleri, merdiven burun profilleri, seramik iç ve dış köşe profilleri, bordür profilleri, çalışma (genleşme) derz profilleri imalatı yapılmaktadır.

Son yıllarda önemi artan mantolama konusunda sıva fileleri ithalatının yanında misyonumuza uygun olarak detay malzemeleri de bir araya getirmiş bulunmaktayız. Fileli ve filesiz köşe profilleri, fileli ve filesiz fuga profilleri, subasman başlangıç profilleri, damlalık profilleri, denizlik uzatma profilleri, mantolama dübelleri gibi malzemeleri alüminyum ve PVC olarak farklı ölçülerde üretmekteyiz.

Alanında iyice uzmanlaşan firmamız dilatasyon profilleri, dekorasyon profilleri üretimi konusunda Türkiye'nin en tecrübeli kuruluşlarındandır. Her zaman teknolojik gelişmelere ve yeniliklere açık olan firmamız; standard dilatasyon profilleri, dekorasyon profilleri, mantolama yardımcı profilleri, duvar ve köşe koruma sistemlerinin yanında proje detaylarına, müşteri taleplerine yönelik özel tasarım üretimlerine de devam etmekte olup, müşterilerine çözüm ortağı olmayı sürdürmektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Ankara Teknik Yapı Ve Yalıtım Malzemeler Ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
Yetkili Kişi: Bayram ÖZTÜRK
Adres: İvedik OSB 1450. Sok. (Eski 665) No: 1 Ostim-ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3955227
Web Sitesi: www.ankarateknikyapi.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Bina, AVM, Otel, Restaraunt, Hastane girişlerinde formel ve fonksiyonel olarak kullanılır. alüminyum gövde üzerine kauçuk, halı veya fırça yüzeyl...
Yalıtımın Bittiği veya başladığı noktada yerinden sarkmaması için kullanılır. Aynı zamanda çatılarda da yaygın şekilde kullanılmaktadır. Alüminyumdan ...
Drenaj Levhası sabitlemek amaçlı kullanılabildiği gibi Havalandırma Sektöründe de yaygın olarak kullanılır. Kendinden yapışkanlı ters çivi olarak da b...
Perde Duvarlarda Yalıtım Koruyucu Levha Olarak Kullanılır. Ayrıca Kabarcıklı yapısı sayesinde Drenaj özelliği gösterir. Bina ile toprağı birbirinden k...
Firmamız ANKADEX Markasıyla Dilatasyon profilleri üretmektedir. Ürünlerimiz birçok resmi ve özel projelerde kullanılmıştır. Farklı dilatasyon açıklıkl...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ankara Teknik Yapı firma bilgileri. Ankara Teknik Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ankara Teknik Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ankara Teknik Yapı Ve Yalıtım Malzemeler Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-12-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.