Ankara Yurtdışı Eğitim Akademisi Ltd.şti.

Şirket Hakkında
Merhabalar;

Şirketimiz; hem tüm ülkelere vize danışmanlığı hizmetini vermekte, hem de yurtdışı eğitim danışmanlığı ( dil okulu, yurtdışında üniversite eğitimi, master, doktora, Work and Travel, Au-pair, çocuk ve yetişkin grupların yaz okulu programları ) hizmetini vermektedir.

Vize ve Yurtdışı Eğitim ile ilgili taleplerinizi en iyi şekilde değerlendireceğimizi bildirir, yönlendirmelerinizi bekleriz.

VİZE DANIŞMANLIĞIMIZ İLE İLGİLİ; www.hemenvizeal.com, www.vizeislemleriankara.com, www.amerikayavizeal.com, www.ingiltereyevizeal.com, www.kanadayavizeal.com, www.schengenvizesial.com, www.hollandayavizeal.com, www.fransayavizeal.com, www.belcikayavizeal.com, www.avustralyayavizeal.com, www.avusturyayavizeal.com ve bunun gibi birçok yetkili vize danışmanlığı sitelerimizden ve uzman danışmanlarımızdan bilgi alabilirsiniz.

Vize aldığımız ülkelerden bazıları;

Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya, Avusturya, Almanya, Afganistan, Arnavutluk, Azerbaycan, Bulgaristan, Belçika, Belarus, Çin, Danimarka, Estonya, Bosna Hersek, Brezilya, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Endonezya, Fransa, Finlandiya, Fas, Filipinler, Gürcistan, Kore, Afrika, Hollanda, Hindistan, Hırvatistan, İsrail, İran, İrlanda, İsviçre, İsveç, İtalya, İspanya, Kırgızistan, Küba, Lübnan, Libya, Litvanya, Macaristan, Makedonya, Malezya, Mısır, Malta, Moğolistan, Meksika, Moldova, Norveç, Pakistan, Portekiz, Polonya, Romanya, Rusya, Slovenya, Slovakya, Suriye, Türkmenistan, Tayvan, Tacikistan, Tayland, Tunus, Ukrayna, Vietnam, Yeni Zelanda, Yunanistan.
Dünyada yaygın ve tüm Dünyada geçerliliği olan 30 dil okulu ve üniversitelere ( İngiltere, Malta, Kanada, Amerika, Avustralya, Almanya, Fransa, İspanya, İtalyada bulunan okullar ) öğrenci göndermekteyiz. Bu programların yanısıra 8-17 yaş gruplarına hitap eden yaz okullarına da öğrenci gönderilmektedir. 18 yaş altı yaz okulu programları paket programlardır ve her grubun başında bir ekip liderimiz bulunmaktadır. Grup lideri programın başl
Ankara Yurtdışı Eğitim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ankara Yurtdışı Eğitim Akademisi Ltd.şti.
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Yurtdışı Tur
Yetkili Kişi: SEDA GUNDOGAN
Adres: ATATÜRK BULVARI NO:223/12 KAVAKLIDERE
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4270300
Web Sitesi: www.yurtdisiegitimakademisi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ankara Yurtdışı Eğitim firma bilgileri. Ankara Yurtdışı Eğitim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ankara Yurtdışı Eğitim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ankara Yurtdışı Eğitim Akademisi Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.