Ankastre Evyeci

Şirket Hakkında
AnkastreEvyeci.com olarak, paslanmaz çelikten mutfak evyeleri ve yan ürünleri konusunda hizmet vermekteyiz. Evyeler konusunda tecrübeli kadromuzla mutfaklarınızın gözbebeği olan mutfak evyelerini, benimsediğimiz “en kaliteli ürün ve en uygun fiyat” hedefiyle siz kıymetli müşterilerimize sağlamaktayız.
Ürünlerimiz sertifikalı 1. sınıf paslanmaz çelik (18/10 krom-nikel), ileri teknoloji makine ve ekipman ile uzman işgücü tarafından üretilmektedir. Ürünlerimiz TSE, ce ve ISO 9001:2000 kalite sertifikalarına sahiptir.

Gayemiz
Öncelikli gayemiz, en kaliteli evyeleri en uygun fiyatlara son kullanıcısına ulaştırmaktır. Günümüzde yabancı markalar, sırf markalarının tanınmışlığı nedeniyle çok yüksek fiyatlara ürünleri satmaktadırlar. Biz ise aynı kalitedeki ürünleri, uygun fiyatlara son kullanıcısına en optimum şartlarla sağlamayı hedeflemekteyiz.
Ankastre Evyeci
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ankastre Evyeci
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mutfak / Banyo
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya Yan Sanayi
Yetkili Kişi: Onur Aşnaz
Adres: Hürriyet Mah., Pamuk Sok., No.: 5/B (34188) Şirinevler, Bahçelievler / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6396200
Web Sitesi: www.ankastreevyeci.com
Ürünleri
1, 5 GÖZLÜ DAMLALIKLI ANKASTRE EVYE Ø Ebat : 48 x 100 cm Ø Küvet : 36 x 40 / 16 x 30 cm Ø Kalınlık: 0, 70 mm Ø Yüzey : Parlak (Saten) Ø Paslanmaz...
İlan Talep ve Teklifleri
1,5 Gözlü Ankastre Evye - 48x100 Cm, Paslanmaz Çelik
1, 5 GÖZLÜ DAMLALIKLI ANKASTRE EVYE Ø Ebat : 48 x 100 cm Ø Küvet : 36 x 40 / 16 x 30 cm Ø Kalınlık: 0, 70 mm Ø Yüzey : Parlak (Saten) Ø Paslanmaz...
Ankastre Evyeci firma bilgileri. Ankastre Evyeci adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ankastre Evyeci ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ankastre Evyeci firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.