Ankatel Bilişim Güvenlik Sistemleri

Şirket Hakkında
Bilişim ve Güvenlik sektöründe geçen başarılı 9 yıl ……

Rekabete açık bir sektörde ilerlemek ancak , dürüst , güvenilir ve hızlı hizmet ile mümkündür. Bu bilinç ile yola çıkan firmamız alnı açık olarak birçok bireysel ve kurumsal projeleri başarı ile tamamlamış ve adını sektöre altın harflerle yazdırmasını bilmiştir.
Biz işimizi iyi biliyoruz ve bu konuda profesyonel bir takım olarak çalışıyoruz. Uzman ekibimiz alanlarında sürekli yeniliğe açık ve hizmet edebilme mutluluğunu taşıyan insanlardan müteşekkildir.
Bitirdiğimiz projeler, bitireceklerimizin de teminatıdır. Bu fasikül bizim hangi alanlarda sizlere profesyonelce hizmetler verdiğimizi öz olarak anlatmak için yayınlanmıştır.

Unutmayın, hizmet verdiğimiz alanlarda hep yanınızdayız. Biz ihtiyaçlarınıza sizin gözünüzden bakarak size en faydalı olana birlikte karar veren bir firmayız.

Misyonumuz, en üst düzeyde memnuniyet garantisini, teknolojik altyapı ve donanımımız, benzersiz deneyimimiz, nitelikli, şirketine ve markasına güvenen profesyonel kadromuz sayesinde sürekli artan bir kalite anlayışı ile sağlayarak ürün ve hizmetlerimizi son kullanıcıya ulaştırmaktır.

Vizyonumuz, bilişim ve güvenlik sektörüne getirdiği farklılıkla, Türkiye pazarında lider olup, bilişimin ve güvenliğin her alanında öncü ve referans kabul edilen bir şirket haline gelmesini gerçekleştirmektir.

Bilişimde aradığınız dost………Ankatel...
Ankatel Bilişim Güvenlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ankatel Bilişim Güvenlik Sistemleri
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik Kamerası
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Teknolojik Ürünler
Yetkili Kişi: Fatih Özdoğan
Adres: Güvenlik cad No: 81/A A.Ayrancı Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4273353
Web Sitesi: www.ankatel.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ankatel Bilişim Güvenlik firma bilgileri. Ankatel Bilişim Güvenlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ankatel Bilişim Güvenlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ankatel Bilişim Güvenlik Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.