Ant Dış Tıcaret Ltd.

Şirket Hakkında
Ant Dış Tıcaret, Ankara ili Hosdere Cad. No:64/1 Yukarı Ayrancı Ankara - Turkey adresinde bulunmaktadır. Firma Gıda / Tarım » Hazır Gıda sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi ALP AKÇICEK dir.
Ant Dış Tıcaret
Ürün-Hizmetleri Hakkında
DONMAMIS BÜTÜN TATLI MISIR TANELERI

ÜRÜN: DONMAMIS, KESILMEMIS (BÜTÜN) TAZE MISIR TANELERI. .
Koçanindan makine ile degil tamamen el ile ayiklanmistir. Böylece, misira tadini veren öz suyu misir tanelerinin ucunda kalmaktadir.

AMBALAJ: 500 Gr ve 1 Kglik ambalajlar olmak üzere iki alternatifli olarak satilmaktadir.

SAKLAMA KOSULLARI: Piyasadaki diğer tatlı msıır tanelerinin aksine ÜRÜN dondurulmadan saklanmaktadır.Ürün Dondurulmadan özel sekilde vakumlanarak paketlendigi için oda sicakliginda saklanabilmektedir. Içerisinde Şeker ve Su disinda herhangi bir katki maddesi yoktur.

RAF ÖMRÜ: Oda sicakliginda saklanmalidir. Raf ömrü 18 aydir. Ambalaji açildiktan sonra buzdolabinda iki gün tazeligini koruyabilmektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Ant Dış Tıcaret Ltd.
Sektörü: Gıda / Tarım » Hazır Gıda
Yetkili Kişi: ALP AKÇICEK
Adres: Hosdere Cad. No:64/1 Yukarı Ayrancı Ankara - Turkey
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4665206
Faks: (312) - 4665206
Web Sitesi: www.antexim.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ant Dış Tıcaret firma bilgileri. Ant Dış Tıcaret adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ant Dış Tıcaret ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ant Dış Tıcaret Ltd. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.