Antalya Avukat Yunus Birbilen Hukuk Danışmanlık Bürosu

"Antalya'daki Hukuk danışmanınız. Avukat Yunus Birbilen"

Şirket Hakkında
Antalya Avukat Yunus Birbilen | Birbilen Hukuk Bürosu

Antalya Avukat Yunus Birbilen tarafından kurulan Birbilen Hukuk bürosu, başta iş hukuku ve işçi davaları, aile ve boşanma hukuku, gayrimenkul ve tazminat hukuku, ceza hukuku, miras hukuku, trafik kazalarından kaynaklanan tazminat ve sigorta hukuku, tanıma tenfiz davaları, ticaret hukuku alanlarında hizmet vermektedir. Antalya Avukat Yunus Birbilen'in kurucusu olduğu Birbilen Hukuk bürosu Antalya merkezde ve Türkiyenin tüm şehirlerinde şahıs ve tüzel kişilere, yerli ve yabancı müvekkillerine hizmet vermektedir.

Bu kapsamda Birbilen Avukatlık Bürosu, genel olarak şahıs/ şirket müvekkillerinin hedef ve talepleri doğrultusunda mahkeme dışı uyuşmazlıkların müzakere süreçlerinin takibi ile sulh yoluyla yahut arabuluculuk aşamasında çözümlenmesi, şirketlerin hukuki altyapı-inceleme çalışmalarının gerçekleştirilmesi ve takibi, sözleşme, ihtarname vb. dökümanların hazırlanması, şahısların veya şirketlerin resmi kurumlar ve Mahkemeler nezdinde temsili, davaların açılması ve/veya açılmış olan davaların takibi, her türlü hak ve alacağın tahsili için İcra takibi açılması ve infazı konularında her gün değişen ve gelişen hukuki sorunlara, güncel yenilikler ve etkili çözümler sunarak sonuca odaklanan ve müvekkil odaklı bir çalışmayı prensip haline getirmiş, müvekilleri ile güvene dayalı ve uzun sürekli iş ortaklıkları kurmayı ana hedefimiz olarak belirledik.
Ayrıca Miras Hukuku, Ticaret Hukuku, spor hukuku, Bilişim Hukuku gibi bir çok dalda konusunda uzman ekibi ile çalışmalarına devam eden Birbilen Hukuk bürosuna edinilmiş tecrübesiyle en hızlı ve etkili sonuca ulaşılmasında hukuki anlamda yardımcı olmaktadır. yine sayfamızda bulunan Avukata Sor bölümünden tüm soru ve sorunlarınızı yazabilir, iletişim sayfamızdan mail atabilir veya Whatsapp uyglaması ile canlı destek alabilirsiniz.

Antalya Avukat Yunus
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Antalya Avukat Yunus Birbilen Hukuk Danışmanlık Bürosu
Sektörü: Hizmet » Hukuk
Yetkili Kişi: Avukat Yunus Birbilen
Adres: Adnan Menderes Blv Emel İşh. No:15 K:2 D:12
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2441047
Web Sitesi: https://www.yunusbirbilen.av.tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Antalya Avukat Yunus firma bilgileri. Antalya Avukat Yunus adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Antalya Avukat Yunus ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Antalya Avukat Yunus Birbilen Hukuk Danışmanlık Bürosu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-12-2022 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.