Antalya Şeref Sağlam Emlak

"Antalyanın Güvenilir Emlak Sitesi"

Şirket Hakkında
1989 yılında uzman kadrosunun bir araya gelmesi ile kuruldu. Müşterilerine gayrimenkul konusunda danışmanlık hizmeti vermek öncelikli amacıdır. Antalyadaki satılık veya kiralık mülklerinizin, bunların cinsleri ne olursa olsun ( daireler, möbleli, evler, deniz kenarı villalar, müstakil evler, stüdyo daireler, apart daireler, eşyalı daireler, konutlar, yazlıklar, tatil evleri, komple binalar, apartmanlar, dubleksler, tripleksler, arsalar, araziler, çiftlikler, tarlalar, kooperatifler, tatil köyleri, apart oteller, barlar, cafeler, restaurantlar, bağlar, bahçeler, dükkanlar, mağazalar, benzinlikler, fabrikalar, ofisler, bürolar, işyerleri, showroomlar, depolar, pansiyonlar, oteller ) kısacası tüm gayrimenkulleriniz değerinden alınır, satılır, kat karşılığı ve kiraya verilir. Profosyonel danışmanlarımızla hizmetinizdeyiz. Ofisimiz Türkiye Emlakçılar Federasyonu ve Antalya Emlak Komisyoncuları Odası güvencesi altındadır.
Antalya Şeref Sağlam
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Antalya Şeref Sağlam Emlak
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
Yetkili Kişi: Şeref
Adres: Atatürk Bulv. Öğretmen Evleri Mah. 922 Sok. Utku Apt. Konyaaltı
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2293000
Faks: (242) - 2281020
Web Sitesi: www.serefsaglamemlak.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Antalya Şeref Sağlam firma bilgileri. Antalya Şeref Sağlam adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Antalya Şeref Sağlam ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Antalya Şeref Sağlam Emlak firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.