Antalyaherbalife Bağımsız Distribütörlüğü

Şirket Hakkında
Antalyaherbalife Bağımsız Distribütörlüğü, Antalya ili gülük cad cennet aptno 14 kat 2 daire 9 muratpaşa antalya 0544 6952782 adresinde bulunmaktadır. Firma Gıda / Tarım » Hazır Gıda sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi celal erkan kavil dir.
Antalyaherbalife Bağımsız Distribütörlüğü
Ürün-Hizmetleri Hakkında
uluslararası beslenme ve wellness şirketımız herbalife int. nın bağımsız dıstrıbütörlüğünü yapmaktayız. herbalife şirketının 30 yıldır dunya pıyasasında olan 114 farklı besın maddesı içeren ve genellıkle sabah kahvaltısı olarak tuketılen ve nasa-ınter-mılan-schalke04 gıbı kurumların beslenme tedarık sponsorluğunu yapmaktayız.
İletişim Bilgileri
Firma: Antalyaherbalife Bağımsız Distribütörlüğü
Sektörü: Gıda / Tarım » Hazır Gıda
Yetkili Kişi: celal erkan kavil
Adres: gülük cad cennet aptno 14 kat 2 daire 9 muratpaşa antalya 0544 6952782
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2473422
Web Sitesi: www.herbalife.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
içerısınde 114 farklı besın maddesı bulunna gunluk alınması gereken amıno asıt ve antıoksıdanları ıçeren 5 farklı tadıyla lezızı bır sabah kahvaltısıd...
İlan Talep ve Teklifleri
Wellness Sektörü %100 Kazanç
geleceğin sektörü olarak nıtelendırılen wellness sektörü %100 kar marjı sunmaktadır. son yıllarda beyaz eşya ve pc cep telefonu sektörünün kazandırdığ...
Antalyaherbalife Bağımsız Distribütörlüğü firma bilgileri. Antalyaherbalife Bağımsız Distribütörlüğü adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Antalyaherbalife Bağımsız Distribütörlüğü ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Antalyaherbalife Bağımsız Distribütörlüğü firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.