Antep Teksoy Evden Eve Taşımacılık

Şirket Hakkında
lojistik
Bir yazarın, kişisel görüş ve düşüncelerini lojistik fazla derinleştirmeden, muhatabıyla konuşuyormuş hissini verecek bir üslûpla makale plânında lojistik yazdığı fikir yazısına sohbet (söyleşi) denir.Sohbet, makaleden üslûp yönüyle ayrılır. çoğunlukla, günlük konuların milli eğitim işlendiği sohbet yazılarında senli benli bir anlatım yolu seçilir, hatıralardan, eğitim işlerinden sorumlu halk fıkralarından, nüktelerden, özlü sözlerden yararlanılır.Makaleye gaziantep haber benzer bir yazı türüdür. Konusu daha çok genel ya da günlük sanat olaylarıdır. Fakat konu, tez ve savunma amacı güdülmeden ve karşılıklı konuşma havası içinde, sıcak bir dille yazılır.
Antep Teksoy Evden
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Antep Teksoy Evden Eve Taşımacılık
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: İbrahimhalil Akgün
Adres: Düğmeci Mahallesi İstasyon Cad Veliç Pasajı Kat. 2.no.217
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 8142378
Web Sitesi: http://teksoyevdeneve.gen.tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Antep Teksoy Evden firma bilgileri. Antep Teksoy Evden adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Antep Teksoy Evden ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Antep Teksoy Evden Eve Taşımacılık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-07-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.