Apa Ticaret

Şirket Hakkında
Apa Ticaret, İstanbul ili BESTEKAR MEDENİ AZİZ EFENDİ ÇIKMAZI CEVDET HAN. NO:6 MALTAPE / TOPKAPI / İSTANBUL adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » Asansör sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Gurkan Oğuz dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Apa Ticaret Türkiye, İstanbul' da üretici ihracatçı şirketidir. Fabrikamızda 1985 yılından beri asansör ray bağlantı ekipmanları üretilmektedir.

Apa Ticaret asansör ray bağlantı ekipmanları üretici ihracatçı şirketi olarak, Asansör sektöründe ray bağlantı flanşı, konsol, otomatik kapı konsolu, T1 tırnak, U konsol ürünleri ile uzmanlaşmıştır. Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika ülkelerinde ürünlerimizi ihraç ediyoruz.

Apa Ticaret yeni modern üretim tesisleri 1000 m2 üzerine kurulmuş olarak hizmet vermekteyiz. 25 yılı aşkın Apa Ticaret kurucuları ve çalışanları tüm müşterilerine yaratıcı çözümler sunmaktadır.

Uzun yıllar için hizmet ve kalite konusunda her gün kendimizi geliştirilmek için yeni trendleri takip ediyoruz.

Ölçülerinize göre üretim yapılmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Apa Ticaret
Sektörü: İnşaat / Emlak » Asansör
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Asansör
Yetkili Kişi: Gurkan Oğuz
Adres: BESTEKAR MEDENİ AZİZ EFENDİ ÇIKMAZI CEVDET HAN. NO:6 MALTAPE / TOPKAPI / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5772955
Web Sitesi: www.apaticaret.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Apa Ticaret Türkiye, İstanbul' da üretici ihracatçı şirketidir. Fabrikamızda 1985 yılından beri asansör ray bağlantı ekipmanları üretilmektedir....
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Apa Ticaret firma bilgileri. Apa Ticaret adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Apa Ticaret ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Apa Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.