Apk Yapı Prefabrik A.ş.

Şirket Hakkında
APK YAPI A.Ş. olarak üstün mesleki deneyimimiz, yenilenen hizmet anlayışımız, deneyimli, dinamik ve uzman ekibimizle birlikte güncel üretim teknolojisine sahip prefabrik konteyner ürünler sunuyoruz.

Daha verimli ve daha ekonomik üretim otomasyon sistemlerimiz ile yapı ve lojistik sektöründeki talepleri çözüm odaklı ve eksiksiz olarak karşılıyoruz.

Sektörde lider firma olma hedefi ile çalışmalarını sürdüren APK YAPI A.Ş., prefabrik konteyner taleplerinizi en ekonomik ve en verimli şekilde karşılamak için teknolojisini geliştirerek üretimine devam etmektedir.
Apk Yapı Prefabrik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Apk Yapı Prefabrik A.ş.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı
Yetkili Kişi: Mustafa Demir-mahmut Yalçın
Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sitesi Adnan Menderes Bulvarı No:6 06980 Kazan /ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 8151263
Web Sitesi: www.apkyapi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Apk Yapı Prefabrik firma bilgileri. Apk Yapı Prefabrik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Apk Yapı Prefabrik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Apk Yapı Prefabrik A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-10-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.