Aplas Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri

Şirket Hakkında
APLAS GROUP olarak resmî kurumların, otellerin, işletmelerin, bireysel kullanıcıların, ISITMA-SOĞUTMA-ENERJİ ihtiyaçlarını etüt ederek, çıkan fizibilite raporları doğrultusunda projeler hazırlayıp, işletmelere yenilenebilir enerji kaynaklarına yönlendirmek suretiyle tasarruf ve kârlılıklar sağlayarak sektöre hizmet etmekteyiz.
MİSYONUMUZ
A Plas Group, ısıtma-soğutma sistemleri konusunda kısa zamanda yapmış olduğu kaliteli, teknolojik uygulama ve çözümlerle bireyselin yanı sıra endüstriyel kullanıcılar tarafından aranan güvenilir bir marka olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Yapmış olduğu uygulama ve projelerle A PLAS GROUP sıradan bir ticari işletme mantığından daha çok bir mühendislik firması olarak öne çıkmaktadır. Bu imajımızın devamlığını da müşteri odaklılığı ön planda tutarak, teslim sürelerine riayetimiz ve satış sonrasında da müşterimizin yanında yer almamızı temel ilke kabul ederek devam ettirmeye borçluyuz.

VİZYONUMUZ
A Plas Group, ısıtma-soğutma, yenilenebilir enerji sektöründe etkinliğini ve tanınırlığını yurt içi ve yurt dışında arttırmak amacıyla uzmanlık alanında sürekli kendini yenileyen, alternatif çözümler üreten, müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde gören bir anlayışla güvenilir, saygın bir firma olma yolunda hızla ilerlemeye devam etmektedir.

Proje ve uygulamalarımızla müşterinin isteği doğrultusunda en uygun yatırım maliyetli, yüksek tasarruf sağlayan, uzun ömürlü hizmetler sunup, şirketimizi güven ve yüksek kalite düzeyine çıkartmayı hedefliyoruz.
















SATIŞ VE UYGULAMASINI YAPTIĞIMIZ ÜRÜNLER
1. SICAK SU İHTİYACINIZ İÇİN
( Güneş Enerji Sistemleri Isı pompaları, Kaskad sistem montaj tadilat revize işleri )


2. ISITMA SOĞUTMA İHTİYACINIZ İÇİN
( Klima , VRF sistemleri , Fancoil )


3. HAVUZ ISITMA SOĞUTMA İÇİN
( Açık veya kapalı havuzların ısı pompası ile ısıtılması ve soğutulması işleri )


4. BOYLER İHTİYAÇLARINIZ İÇİN
( İşletmenizin Emaye Tek serpantinli Çift serpanti
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aplas Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri
Sektörü: Enerji » Güneş Enerjisi
Yetkili Kişi: Nazif Zeybekoğlu
Adres: Kızılsaray Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi No 29 A 07040 Muratpaşa Antalya
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 6032554
Web Sitesi: www.aplasgroup.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aplas Isıtma firma bilgileri. Aplas Isıtma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aplas Isıtma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aplas Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-10-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.