Aquaplay Su Kaydırakları Havuz Sistemleri San. Tic. Ltd.şti.

Şirket Hakkında
Oteller, aquaparklar, havuz sistemleri ve çocuk eğlence araçları üzerine faaliyet gösteren bir firma olarak, 15 yıldır sektörde lider pozisyonda faaliyet göstermekteyiz. AquaPlay®, Antalya başta olmak üzere tüm Türkiye'ye ve yurt dışına hizmet sunan bir firma olarak yenilikçiliğe, gelişime ve sadakate bağlı değerlerle çalışır. 5 yıl içerisinde sektörde ses getirecek yatırımlarla çalışmalarımız devam etmekteyiz. Güçlü ortaklıklarımız, partnerlerimiz, sektördeki üstün müşteriye dönüş hızımız ve müşteri memnuniyetimiz ile sektörde LİDER bir firma olarak AquaPlay® bir Türkiye değeridir.
Aquaplay Su Kaydırakları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aquaplay Su Kaydırakları Havuz Sistemleri San. Tic. Ltd.şti.
Sektörü: Turizm / Otel » Su Kaydırağı
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Su Parkı
Yetkili Kişi: Hakan Altunkıran
Adres: Gençlik Mah. Fevzi Çakmak Cad. Mulumulu Apt No:45/1 muratpaşa/antalya
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 9397782
Web Sitesi: www.aquaplay.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aquaplay Su Kaydırakları firma bilgileri. Aquaplay Su Kaydırakları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aquaplay Su Kaydırakları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aquaplay Su Kaydırakları Havuz Sistemleri San. Tic. Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-11-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.