Araç Takip Oat

Şirket Hakkında
Araç Takip Sistemi ile

araçlarınız 7/24 güvence altında. Sadece o an nerede oldukları değil, anlık ve geçmiş zaman olarak, hızları, kural ihlalleri, yakıt durumları, araç içi dinleme ve filonuza/firmanıza özel yazılım ve rapor/sensör geliştirme desteği ile hizmetinizdeyiz.
Profosyonel harita kadromuz ile oluşturulmuş tamami ile sayısal harita üzerinde, araçlarınızı anlık olarak 7/24 takip edebilir, son konumlarını, hızları, geçmişe yönelik durum, hız, alarm vb raporları, durdukları yerleri bölgeleri ve sürelerini görebilir, aracınızın hem güvenliğini sağlayabilir, hem de aracınızın firmanız için verimli kullanılmasını denetleyebilirsiniz.
ARAÇ TAKİP SİSTEMİ :

Araç takip sistemi adından da anlaşılacağı gibi aracınızın uydu aracılığı ile nerede olduğunu kaç km hızla, hangi yöne gittiğini, opsiyonel sensörlerle alınan farklı bilgi ve raporları takip edebileceğiniz bir sistemdir. Araca yerleştirilen takip cihazının dünya yörüngesinde bulunan GPS uydularından aldığı veriyi araç içi sensörlere ait verilerle birleştirerek GSM şebekesini kullanıp GPRS yoluyla sunucularımıza aktarması, ardından bu verinin işlenerek sizlere internet üzerinden yada masa üstü yazılım ile takip edebilmesinden ibarettir.
Araç Takip Oat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
araç takip cihazı
İletişim Bilgileri
Firma: Araç Takip Oat
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: TUĞBA
Adres: Yamanevler Mah. Alemdağ Cad. Akdağ İşhanı No:143 K.3 D:8 Ümraniye İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4814060
Web Sitesi: www.otoaractakip.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
O.A.T. Araç Takip Sistemleri ile "Araçlarınız Hep Gözünüzün Önünde" Araç takip sistemi ile GPS uyduları sayesinde araçlarınızı bilgisayarınızdan 7 gü...
ARAÇ TAKİP SİSTEMİ : Araç takip sistemi adından da anlaşılacağı gibi aracınızın uydu aracılığı ile nerede olduğunu kaç km hızla, hangi yöne gittiğin...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Araç Takip Oat firma bilgileri. Araç Takip Oat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Araç Takip Oat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Araç Takip Oat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.