Aradeniz İş Elbiseleri Ticaret Ve Sanayi Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
2009 yılı içinde kuruluş yapılan firmamız iş güvenliği kıyafetleri üzerinde sınırsız çalışmalara başlamış bulunmaktadır. Yüksek kalite, uygun fiyat ve müşteri memnuniyetini ilke edinerek geleceğin en köklü firmalrından biri olmayı hedeflemektedir. İmalat anlamında gerekli yatırımlarını yapan firmamız ileride kaynaklanacak değişimleri takip etmek için AR-GE çalışmalarını oluşturacak personolini bünyesinde sürekli olarak bulunduracaktır. Hedeflerinde sınır tanımamaya inanan ortaklardan oluşturulmuş şirketimiz her geçen gün daha iyisine ulaşmak için gereken performansı göstermektedir.

Markalaşma konusuna duyduğumuz özenin en kısa sürede en çok aranılan firma olacağımıza doğru ilerleyeceğimiz yolun belirleyeciğini sağlayacaktır. Piyasalarda kalıcı ve yeni bir soluk olma isteğimiz üretimimizin artmasını, ihracat aşamasına gelmemizide bütünleştirecektir. Yeni haberlerimize internet sitemizden dilediğiniz an ulaşabilirsiniz
Aradeniz İş Elbiseleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aradeniz İş Elbiseleri Ticaret Ve Sanayi Ltd. Şti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
Yetkili Kişi: Erkut ARABACI
Adres: Seyitnizam mah. Demirciler Sitesi. 8. cad. no:73/74 Zeytinburnu
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6645705
Web Sitesi: www.aradeniz.com
Ürünleri
Ürün kendi üretimizdir. 5 cm `lik reflektif kumaşla bel hizasından 2 şerit olarak çevrelenmiştir. Florosanlı kumaştan üretilmiş olan ürün %100 polyest...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aradeniz İş Elbiseleri firma bilgileri. Aradeniz İş Elbiseleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aradeniz İş Elbiseleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aradeniz İş Elbiseleri Ticaret Ve Sanayi Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.