Arbor Ahşap Yapı Ürünleri

Şirket Hakkında
Arbor, grubumuz firmalarının tümüne hakim olan bir kurumsal felsefeden doğdu: Doğa, ileri teknolojinin de yardımıyla bütün ihtiyaçlarımızı karşılamaya yeter. Bu ilkenin temelinde, doğaya olan güvenimiz yatıyor. Arbor, masif ahşap kapı-pencerede yeni bir sistemin Türkiyedeki adıdır. Bu sistemle üretilen pencere ve kapılar, sektördeki yapay veya yarı yapay ürünlere göre çok üstün özelliklere sahiptir.
Kalkınmış toplumlarda, kapı ve pencerede masif ahşap kullanımı, üretim teknolojisindeki büyük gelişmelerin desteğiyle % 50nin üstünde oranlarla devam etmektedir. Teknolojinin yanısıra doğal hammadde ve yan malzemelerde de çok büyük gelişmeler olmuştur.
Hayatımızın önemli kısmının geçtiği evlerimizde doğal yapı ürünlerinin kullanımı, aile ve birey sağlığı açısından özel bir öneme sahiptir. Arbor, yeni nesil üretim teknolojisini ve seçilmiş doğal hammaddeleri kullanarak, bu üstün kapı-pencere sistemini ülkemizde de yaygınlaştırmayı amaç edinmiştir. Gayemiz, günlük hayatta doğal malzeme kullanımını batı standartlarına, hatta daha üstüne yükseltmektir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Arbor Ahşap Yapı Ürünleri
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ahşap Ürünler
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Pencere
Yetkili Kişi: Satış Departmanları
Adres: Ali Paşa köyü yolu (Atatürk Caddesi), 34570 Silivri / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 7360801
Web Sitesi: http://www.arbor.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Arbor Ahşap Yapı firma bilgileri. Arbor Ahşap Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arbor Ahşap Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arbor Ahşap Yapı Ürünleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.