Ard Petrokimya Metal Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd. Şti.

"Uygun Fiyat ve Kalite"

Şirket Hakkında
ARD firması Plastik Çöp Konteynerii Plastik Palet, Metal Sac ve Kimyevi Gübre alanlarında ithalat ve ihracat faaliyetleri sürdürmektedir. İlk olarak Plastik Hammadde ticareti ile başlayan ARD bu alanda bir çok Plastik Hammadde üreticileri ile direkt olarak irtibata geçip müşterilerinin beklentilerine uygun kalite ve fiyatta hammadde temin etmektedir. Ticari faaliyetlerini çeşitlendirmek ve farklı iş alanlarında üreticilerin ilk madde ihtiyacı için başta Galvanizli Sac olmak üzere çeşitli metal ürünleri de ithal etmektedir. İthalatını ve ihracatını yaptığımız ürünlerin tamamının Uluslararası geçerliliğe sahip kalite sertifikalarının bulunmasına dikkat edilmektedir. Aynı titizliği ihrac ürünleri için de göstermekteyiz. ARD, başta Ortadoğu Ülkeleri olmak üzere, Balkan Ülkeleri ve birçok çevre ülkelere ihraç yapmaktadır. ARD'nin hem ithalatından hem de ihracatından müşterilerimiz ve ülkemiz kazanç sağlamaktadır.
Ard Petrokimya Metal
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ARD Petrokimya ürünleri: Plastik Çöp Konteyneri ve Plastik Palet
İletişim Bilgileri
Firma: Ard Petrokimya Metal Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd. Şti.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Plastik Ürünleri
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Toptan İç Ticaret
Yetkili Kişi: Ahmet Şahin
Adres: Çankaya Mh. Fındıkpınarı Cd. No: 230C Mezitli Mersin
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (324) - 3575886
Faks: (324) - 3575886
Web Sitesi: www.ardgrup.com
Ürünleri
Plastic Waste Bins: 100Lt, 120Lt, 240Lt, 360Lt, 660Lt, 770Lt and 1100Lt.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ard Petrokimya Metal firma bilgileri. Ard Petrokimya Metal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ard Petrokimya Metal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ard Petrokimya Metal Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.