Arda Group

Şirket Hakkında
Arda Group, Adana ili Cemalgürsel Cad.aliya İzzet Begoviç Blv.no=67/b adresinde bulunmaktadır. Firma Bahçe ve Ev Ürünleri » Ahşap Ev Ürünleri sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi I.oben dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamız WOODWORLD Doğal Ahşap Masa ve Aksesuarları üretimi yapmaktadır.Türkiye genelinde bayiilikler vermektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Arda Group
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Ahşap Ev Ürünleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
Yetkili Kişi: I.oben
Adres: Cemalgürsel Cad.aliya İzzet Begoviç Blv.no=67/b
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (505) - 4704174
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
WOODWORLD AHŞAP COLLECTION Firmamız woodworld ahşap masa-sehpa-bank gurubu ürünlerin üretimini yapmakta, Yurt genelinde de bayiilikler vermektedir.
İlan Talep ve Teklifleri
Woodworld Ahşap Collectıon
Ürünlerimiz 70*140 80*160 80*200 90*200 100*200 Ahşap masa guruplarıdır.Su ve rutubete dayanıklı olan Katran ağacından üretilmiştir.
Arda Group firma bilgileri. Arda Group adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arda Group ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arda Group firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-10-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.