Arda İmportodora

Şirket Hakkında
sirketimiz 2005 yilinda kurulmustur silinin baskenti olan sandiegoda faaliyet gostermektedir tekstil ve plastik ambalaj konusunda calismaktayiz ithalatimiz turkiye ve kuzey amerikadandir turkiyeden yapmis oldugumuz ithalatimiz 2 kalite ve 3 kalite havlu uzerindedir uygun fiyatli ev tekstilide almaktayiz satislarimizi toptan bazda yapmaktayiz ayrica sili genelinde balya ortusu imal ederek satmaktayiz bununda hammaddesini brezilya ve koreden temin etmekdeyiz yeni projelerimiz arasinda geri donusum tesisi bulunmaktadir
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Arda İmportodora
Sektörü: Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
İkincil Sektörü:Ambalaj » Plastik Ambalaj
Yetkili Kişi: Tayfun Saran
Adres: estacion central no 81 sandiegochile
Şehir: sandiego/sili
Ülke: Türkiye
Telefon: (999) - 4082480
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Arda İmportodora firma bilgileri. Arda İmportodora adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arda İmportodora ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arda İmportodora firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.