Aredian Dermocosmetics

Şirket Hakkında
Anti-wrinkle peptide treatmentPalmitoyl oligopeptide yaşlanma geciktirici (anti-aging) kırışıklık giderici(anti-wrinkle), göz çevresi kırışıklık tedavisi ve yüz ovalini toparlayıcı , yeniden şekillendirici ve pürüzsüsleştirici bir etken maddedir. Bu etkisini Collagen yapısındaki fibroblastların sentezini (+350%) ve glycosaminoglycanların (hyaluronic acide)(+146%) oranında sentezini uyararak gösterir.Cildimiz ilerleyen yaşla birlikte incelir. İn vivo testler cildin kalınlığını ultrason taramayla +4% arttırdığını göstermiştir.Yaşları 44- 59 arasında olan 15 gönüllü üzerinde %3lük palmitoyl oligopeptide içeren kremle yapılan bir çalışmada kırışıklıklar 28 günde -39% azalmıştır, yanı sıra kırışıklıkların uzunlukları -39% azalırken derinlikleri -23% azalmıştır. Aredian anti-wrinkle peptide treatment adlı bu üründe içeriğindeki oligopeptide miktarı %5 olup, Allantoin , E vitamini ve 9 çeşit faydalı bitkisel yağlar ile beraber maximun etkiye sahiptir.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aredian Dermocosmetics
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kişisel Bakım
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Kişisel Bakım Ürünleri
Yetkili Kişi: alper külük
Adres: yenimahalle*ANK
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (536) - 7827922
Web Sitesi: htpp://www.aredian.com.tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aredian Dermocosmetics firma bilgileri. Aredian Dermocosmetics adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aredian Dermocosmetics ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aredian Dermocosmetics firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.